reklama

poprosim o radu:)


reklama

Ahojte chcem sa vas opytat použivam WI hmotu ale len na vyrobu kvietkov,ale chcela by som ju pouzit aj na potahovanie a neviem co sa dava pod nu ,lebo viem ze niektora ste tu pisali ze vam zliezla dolu z torty tak sa radsej dam poucit.DAKUJEEEEM

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sany, Ne, 01. 05. 2011 - 21:39

pod WI sa dáva presne to isté ako pod iné hmoty, nejaký maslový krém

keď bude nepotiahnutá torta dostatočne dobre stuhnutá a pôjde sa poťahovať, tak aj poťahová hmota krásne vytuhne behom chvíle od chladu, ktorý sála z torty, vtedy nemá prečo zliezť... ja robím maslovo pudingový aj parížsky a nezlieza mi... Kvietok Slnko Kvietok

livia74, Ne, 01. 05. 2011 - 21:56

Ahoj, som sice novacik, ale ja (ako som sa poucila od sikovnych zienok a panov na tejto stranke Bozkávam )po naplneni korpusov kremom najskor vyhladim tortu tak, ze vyslaham rozmrvene cesto s troskou kremu alebo s rumom + maslo. Nechavam to zatuhnut cez noc a potom pred potahovanim vymiesam maslo s troskou cukru a ponatieram celu tortu a potiahnem. Ja sice pouzivam MMF alebo Smartflex a vyvalkam to tak, aby to bolo cca 4 mm hrube.........
Snad som pomohla Hambím sa

Zatiaľ som s MMF robila len párkrát a dobre sa mi s nou robilo.Problem nastáva až na druhý deň, ked hmota zmäkne a ostane taka gumová ako žuvacie cukríky. Neviete mi poradiť, kde robím chybu? Vdaka.

tak to teda fakt neviem, pretože väčšina z nás má práve opačný problém pri MMF....hmota je na druhý deň skôr tvrdá ako mäkká....asi nepomôžem... Kvietok

mne sa to už stalo tiež na poslednej torte ale na to, prečo sa to stalo som tiež neprišla Smútok

terinka, Ne, 01. 05. 2011 - 23:03

WI je pre mňa zatiaľ tá najlepšia hmota na poťahovanie, nemusíš sa báť nič sa s ňou nedeje. Ja si modelujem kvietky keď chcem ušetriť z hmoty pasta dama top špeciál a som spoko, aj mi chutí aj sa mi dobre s ňou robí.

Ďakujem za reakcie. Možno mám zlý pomer surovín. (180 g cukríkov, 600 g pr. cukru, 2 PL vody, 1 CL kys. citronovej, trovhu cery).

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama