poprosim o radu:)
Pozrite si aj
pod WI sa dáva presne to isté ako pod iné hmoty, nejaký maslový krém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keď bude nepotiahnutá torta dostatočne dobre stuhnutá a pôjde sa poťahovať, tak aj poťahová hmota krásne vytuhne behom chvíle od chladu, ktorý sála z torty, vtedy nemá prečo zliezť... ja robím maslovo pudingový aj parížsky a nezlieza mi...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem,dakujem ste zlateeee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, som sice novacik, ale ja (ako som sa poucila od sikovnych zienok a panov na tejto stranke )po naplneni korpusov kremom najskor vyhladim tortu tak, ze vyslaham rozmrvene cesto s troskou kremu alebo s rumom + maslo. Nechavam to zatuhnut cez noc a potom pred potahovanim vymiesam maslo s troskou cukru a ponatieram celu tortu a potiahnem. Ja sice pouzivam MMF alebo Smartflex a vyvalkam to tak, aby to bolo cca 4 mm hrube.........
Snad som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zatiaľ som s MMF robila len párkrát a dobre sa mi s nou robilo.Problem nastáva až na druhý deň, ked hmota zmäkne a ostane taka gumová ako žuvacie cukríky. Neviete mi poradiť, kde robím chybu? Vdaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to teda fakt neviem, pretože väčšina z nás má práve opačný problém pri MMF....hmota je na druhý deň skôr tvrdá ako mäkká....asi nepomôžem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to už stalo tiež na poslednej torte ale na to, prečo sa to stalo som tiež neprišla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
WI je pre mňa zatiaľ tá najlepšia hmota na poťahovanie, nemusíš sa báť nič sa s ňou nedeje. Ja si modelujem kvietky keď chcem ušetriť z hmoty pasta dama top špeciál a som spoko, aj mi chutí aj sa mi dobre s ňou robí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za reakcie. Možno mám zlý pomer surovín. (180 g cukríkov, 600 g pr. cukru, 2 PL vody, 1 CL kys. citronovej, trovhu cery).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte chcem sa vas opytat použivam WI hmotu ale len na vyrobu kvietkov,ale chcela by som ju pouzit aj na potahovanie a neviem co sa dava pod nu ,lebo viem ze niektora ste tu pisali ze vam zliezla dolu z torty tak sa radsej dam poucit.DAKUJEEEEM