Nôž Termohauser
Pozrite si aj
reklama
reklama
mám aj tieto nože , sú veľmi kvalitné , ale tu záleží či krájaš zákusok poliatý čokoládou, alebo z vrchu je iba malový - krémový. Za každým krájaním čokolády ho udržiavame vo vode - ja ich mám niekoľko takže striedam. Mám aj iné - ale tieto sú ozaj kvalitné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Pola a ak nie je čokoládový, tak potom ide urobiť aj viac rezov? Teda ho otriet a krájať ďalej? ostáva dlhšie teplý?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím ťa,kde sa dajú kúpiť,alebo objednať také nože?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
T-fornax
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Práve som si tie nože prezerala, robím to už po neviem koľkýkrát,(sú pre mňa dosť drahé,ale za kvalitu sa platí), ale ktoré sú dobré na krájanie zákuskov, zúbkované alebo pílkové?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Používa niekto nože Termohauser? aké máte skúsenosti s udržaním teploty, koľko rezov po zákusku "vydrží" nôž teplý? Keď používam "obyčajný" nôž, tak musím po každom reze dávať nôž do horúcej vody. Ako je to u nožov Termohauser?