reklama

Nôž Termohauser


reklama

Používa niekto nože Termohauser? aké máte skúsenosti s udržaním teploty, koľko rezov po zákusku "vydrží" nôž teplý? Keď používam "obyčajný" nôž, tak musím po každom reze dávať nôž do horúcej vody. Ako je to u nožov Termohauser?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Pola, Ne, 15. 04. 2012 - 16:24

mám aj tieto nože , sú veľmi kvalitné , ale tu záleží či krájaš zákusok poliatý čokoládou, alebo z vrchu je iba malový - krémový. Za každým krájaním čokolády ho udržiavame vo vode - ja ich mám niekoľko takže striedam. Mám aj iné - ale tieto sú ozaj kvalitné.

Ďakujem Pola a ak nie je čokoládový, tak potom ide urobiť aj viac rezov? Teda ho otriet a krájať ďalej? ostáva dlhšie teplý?

Práve som si tie nože prezerala, robím to už po neviem koľkýkrát,(sú pre mňa dosť drahé,ale za kvalitu sa platí), ale ktoré sú dobré na krájanie zákuskov, zúbkované alebo pílkové?

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama