reklama

Hnedy MMF


reklama

CHcem pekne poprosit,idem piect kosik a nemam hnedu gelovku,cim je lepsie zafarbit kakaom,alebo dat do MMF pri priprave miesto cery varovu cokoladu,a aky pomer,kosik nebudem vypletat ale otlacat kosikovy vzor....dakujeeeem

Pozrite si aj


reklama


reklama

stanika, St, 24. 11. 2010 - 08:59

jednoznačne čokoládu, ja dávam také dva-tri štvorčeky, ale to musíš podľa toho, akú chceš mať tmavú. Je lepšia horká čokoláda, ktorá je taká tmavá, ja dávam tú z Lidlu.
Skúšala som farbiť aj práškovou farbou, ale nie je to ono. S čokoládou ten MMF aj lepšie chutí.

strunka, St, 24. 11. 2010 - 13:01

2-3 stvorceky varovej cokolady mi urobili svetlo hnedu-na 180g cukrikov.

Ked som dala celu varovu cokoladu, na 90 g cukrikov, bola z toho krasna tmavo hneda, ako varova cokolada. Robila som figurky na sach a stvorceky na sachovnicu. Neviem, ci by bola dost plasticka hmota na obalenie torty. Figurky boli super. A davala som aj Ceru podla receptu.

Ale s tymi 2-3 kockami v hmote som v pohode obalila tortu.

marikas, Pi, 26. 11. 2010 - 10:51

dakujem vam dievcata,robila som to podla receptu,nad parou som rozpustila 400g cokolady,pridavala cukriky,dva balicky,ceru no a nakoniec tam malo ist postupne 300g pr.cukru,len to som dala asi len polku z toho mnozstva.Hmota bola fajn,dobre sa s nou robilo kym bola tepla,mne sa to zda dost pevne oproti klasickemu MMF,ani kosikovy vzor mi neslo do toho otlacit Plačem ,vyzera to fajn,len je to dost tvrde na torte,dufam ze to prekroja Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama