bledy piskot, biela parizska slahacka s mascarpone a jahodami, biela a tmava cokopoleva, kvet-smartflex (1,8kg)

reklama
reklama
Komentáre
dakujem ...na pas papieru na pecenie som naliala najskor bielu cokopolevu, po chvilke cez nu tmavu cokopolevu...nechala zatuchnut tak aby sa uz neliala ale dala sa ohybat a potom obtocila po bokoch torty...dala do chladnicky aj s papierom a ked uplne stuhlo, papier som stiahla dolu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
děkuji
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takéto ja ľúbim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Pěkný vkusný dortík.Jak je dělaný bok dortu?