čokoládová poleva
Pozrite si aj
Na 1 varovu čokoládu davam 8 dkg ceri a 2 polie.lyž.oleja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som veľakrát čítala ,že do už pripravenej polevy dievčatá primiešavavjú šľahačku,aby nepraskala čokoláda pri krájaní,ale skúsené Ti určite konkrétnejšie poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja dávam 200g čokolády na varenie a 100g masla a krája sa super....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jA ROBIM AKO ELENKA , Ked ju chceš mať lesklu treba aspon 2krat zohriať a vychladiť, čim je viac krát zohrievana a chladena ,tým je lesklejšia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak chces, ponukam ti moj recept- pripraveny z originalnej Belgickej cokolady Callebaut: http://povvi.com/chocoladeglacage/
Poleva je nadherne leskla a nelame sa. Pri krajani je uplne fantasticka a jedna davka vystaci na dve torty s priemerom 20-25 cm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem krasne ,ste mi velmi pomohli:))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď tých čokolád je niekoľko a je ťažké rozhodnutie, v podstate ako kto si zvykne. Ja kupujem stále v Aditii, majú rôzne druhy polevové aj pravé ,na jednoduché koláče kupujem obyčajnú polevovú, má veľmi pekný lesk.Ak chcem dať kvalitnejšiu používam od nich pravé čokolády.Všetko je o tom, ako si kto chce pošmáknuť. A od použitia závisí aj cena zákuskov.nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte mam na vás prosbu,keď chcem mat polevu lesklú a mäkkú ako postupovat?