reklama

Leto príležitostí s časopisom Torty od mamy

Pridal/a Tortyodmamy.sk dňa 03. 06. 2021 - 16:35
Leto príležitostí s časopisom Torty od mamy

Tortyodmamy.sk


reklama

Jedno z najkrajších a samozrejme najteplejších období roka si žiada niečo špeciálne. Leto je obdobím, kedy sa koná najviac svadieb, osláv či iných rodinných stretnutí, ktoré sa rozhodne nezaobídu bez tých správnych koláčikov, zákuskov či tort. 

V letnom vydaní nášho sladkého časopisu Torty od mamy nájdete až 40 rôznych receptov na fantastické svieže torty či zákusky. Pri krémoch prevládajú najmä ovocné zložky, alebo ľahké mascarpone plnky či o niečo sladšie čokoládové. Korpusy sú klasické, ale naše cukrárky používajú aj mandľové, orechové či dokonca najnovšie špenátové.

Titulka letné číslo časopisu Torty od mamy 21

V úvode na váš čaká famózny jahodový cheesecake či maková torta z titulky. Hneď za nimi nasleduje fotopostup aj s receptom na úžasne prepracovaný Island cake. Tieto tortičky sú posledné mesiace skutočne IN a určite nimi nič nepokazíte na žiadnej oslave. 

Martina Diškantová vám ukáže ako vytvoriť dievčenskú tortu so siluetou s výrobou sukničky. O pár strán ďalej na vás čaká recept na nádhernú tortičku od Lucky Ternóczkej a ešte o kúsok ďalej nájdete aj fotopostup na výrobu labute od Martiny Ďurčekovej. Táto labuť mala u Maťky veľký ohlas hlavne na sociálnych sieťach, teraz si ju vďaka jej návodu, budete môcť vyrobiť aj vy doma.

Pestrou stránkou nášho časopisu sú pravidelné príspevky od Moniky Hodanovej, ktorá sa s nami už dlho delí o recepty na menšie dezerty. Ak preskočíte pár strán, dostanete sa k makrónkam či receptu na nežnú Pavlovovej tortu. Záver časopisu patrí už tradične medovníkom, tentoraz sa s nami o recept podelila Janka Pokorná, ktorá vám ukáže ako si vytvoriť kazetu so svadobným alebo iným romantickým motívom

A ak by ste aj vy chceli vidieť svoj recept na tlačených stránkach časopisu Torty od mamy, neváhajte nás kontaktovať. 

Letné vydanie časopisu Torty od mamy si viete zakúpiť od utorka 8. júna 2021. Časopis dostať kúpiť v novinových stánkoch, na pobočkách Slovenskej pošty, v obchodoch s cukrárskymi pomôckami, či  v predajniach Tesco alebo Kaufland. Najjednoduchšie však máte predplatiť si ho priamo na webe petitpress.sk a už vám viac žiadne číslo neujde. 

Veronika Šulík, šéfredaktorka
 


reklama

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama