reklama

Nezmeškajte poslednú možnosť kúpiť si jarné číslo časopis Torty od mamy


reklama

Koronavírus odchádza, časopis Torty od mamy zostáva

Po uvoľnení opatrení sa otvorili obchody, reštaurácie, bary a v neposlednom rade sa ľudia vracajú aj k väčším rodinným oslavám či svadbám. Na takéto udalosti je leto ako stvorené, a preto začínate mať s príchodom lepšieho počasia plné ruky práce aj vy milé žienky, profesionálne aj laické cukrárky.

Jarné číslo časopisu Torty od mamy

Možnosti, ako sa dostať k jarnému výtlačku nášho sladkého časopisu už nie sú nijak obmedzené, a preto by sme vám chceli len pripomenúť, že ak vám v zbierke chýba prvé vydanie z tohto roka alebo vám chýbajú potrebné inšpirácie, pred príchodom letného vydania časopisu máte už len niekoľko posledných dní na to, aby ste si zaobstarali jarný výtlačok časopisu Torty od mamy.

Ukážeme vám v ňom ako sa robia svieže ovocné krémy, ale tiež modelujú kvety či roztomilé zvieratká pre detské torty. Prvé vydanie časopisu Torty od mamy v tomto roku vám tiež prináša originálne techniky zdobenia, ako je Brass či Geode. Ak máte radi prácu práve s Isomaltom, tak vytváranie krištáľov Geode bude pre vás zábavou.

Časopisy Torty od mamy 1 2021

Už tradične nájdete v našom časopise recepty na malé chutné dezerty od Moniky Hodanovej, ale tiež inšpirácie na krásne svadobné torty a ich skladanie a zdobenie. V poslednej dobe sa na internete často objavujú rôzne recepty so špenátom, a presne taký sme si pre vás v jarnom vydaní pripravili aj my. Tak teda hurá do obchodov a pevnú ruku pri pečení.

Jarné vydanie časopisu Torty od mamy si ešte môžete zakúpiť vo:

Letné číslo časopisu Torty od mamy vyjde v utorok 8. 6. 2021


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama