reklama

Pavlova torta


reklama

Dobry den,

robievate niektora Pavlovky? Ja som ich uz par teda upiekla, ale neviem teda ci sa to aj Vam stava alebo ci robim niekde chybu, ale vzdy ako naplnim tortu kremom zacne mi z nej vytekat postupne v extremnych davkach nieco, predpokladam ze to bude asi cukor z korpusu.

Mala som tortu aj origo od cukrarky, tam to tiez tieklo ale minimalne, u mna by som povedala ze je to uz extrem, myslite ze je korpus malo upeceny nechcem zase aby bola vysusena uplne.

Bavila som sa o tom uz aj s par babami a v celom googli sme nenasli odpoved na tuto otazku, ze preco pavlovka tecie.

Dakujem krasne vsetkym za odpoved.


reklama


reklama

aramana, St, 04. 11. 2020 - 08:19

Myslím že naozaj málo usušený alebo slabo vyšľahané bielka.Mal by byť usušený poriadne, on zmäkne krémom.Aký recept robiš?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama