reklama

Orechový srnčí chrbát

Pridal/a Martuška 123 dňa 26. 11. 2019 - 19:28 - Recepty Martuška 123
Orechový srnčí chrbát, Recepty na koláče, Martuška 123

reklama

Skutočne chutný koláčik pečený vo forme srnčí chrbát, s chuťou orechov, rumu, čokolády a hrozienok.

Ingrediencie
6 kusy bielok
130 gramov práškový cukor
100 gramov polohrubá múka
1⁄2 balík prášok do pečiva
2 polievkové lyžice rum
2 polievkové lyžice olej
50 gramov vlašské orechy
50 gramov čokoláda
50 gramov hrozienka
  čokoládová poleva
Postup

Postup:
Z bielkov ušľahám tuhý sneh , pridám cukor , rum potom postupne olej a múku.

Orechy a čokoládu nadrobno posekám a zľahka zapracujem do cesta.

Formu na srnčí chrbát natriem maslom a posypem múkou.

Vylejem do nej cesto a pečiem na 180 stupňov asi 30 min. Treba vyskúšať špajdľou.

Hotový koláč polejem rozpustenou čokoládou.

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 5 (1 hlas)

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama