reklama

makrónky


reklama

Ahojte sikovne cukrarky!!☺ Po mnozstve snazeni sa mi podarilo najst pre mna zvladnutelny recept na makronky (s cukrovym odvarom). Az na to ze zrazu sa mi prestali darit.akoby siblo prutikom a zrazu sa nedaria. Mam dve podlozky (tescoma) a na nich sa napopukaju.ale idu dost tazko dole.spodok nieje krasny jemny ale trochu sa lepka. A tie co peciem na papiery sa na kompletku popukaju.spodok je hladky idu super z papiera.no su puknute.peciem na 150stupnoch 16 min. A este ich nechavam v otvorenej rure...ja uz vazne nechapem kde robim chybu. Plus novinka pri dnesnom peceni na vrchu mi ostali malicke spicky!!!normalne sa mi uplne nezliali.a veeeelmi dlho som ich musela nechat schnut lebo sa stale trochu lepili. Velmi vas prosim o radu. Peciem len pre radost mojej rodiny.vsetkym nam velmi chutia.ale nepaci sa mi ze niesu take ako maju byt.viete mi poradit?? Za kazdy postreh budem velmi vdacna.

reklama


reklama

Ahoj, spicka ti podla mna ostala lebo bolo cesto velmi huste. A popukali koli tomu ze mas v miestnosti kde ich treba susit vlhko :/ mne sa nedarili tiez ale ked ich necham poriadne zasusit, su super.

Emilian, Ne, 12. 11. 2017 - 22:59
Pozdravujem do skupiny...aj ja mam taky problem, ze spodok makronky mi ostane prilepeny na folii, su dute......niekedy uz chcem tym trepnut....
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama