reklama

Ganache

zou , 22. 10. 2015 - 10:31

reklama

Ahojte cukrarocky, chcem vas poprosit o skusenost s ganache. Ako sa sprava ganache na torte po vytiahnuti z chladnicky? Chcem urobit tortu potretu ganache, robila som to uz viackrat, ale vzdy po vybrati z chladnicky sa torta porcovala na tanieriky. Teraz chcem urobit tortu na oslavu, kde bude na stole cca 3 hodiny, kym sa nebude podavat ku kave. Nezmakne ganache velmi na torte? Dakujem za kazdu radu


reklama


reklama

katka63, Št, 22. 10. 2015 - 12:52

Ja si myslim, ze mozes byt kludna. Az tak nezmakne aby sa nieco stalo, pravdaze trosku povoli, ale to vobec nevadi

Robila som tortu 1.augusta - vieš, aké boli toto leto teploty Vyplazený jazyktorte nebolo vôbec nič, na tej oslave som bola, nemusíš sa báť.

zou, Pi, 23. 10. 2015 - 10:17

Joj dievcence dakujem, potesili ste ma. Svagrinka miluje horku cokoladu, chcela by som ju potesit.

ahojte zienky chcem sa vas opytat kolko cca gramov surovin potrebujem na tortu velkosti plechu myslim na ganache  a nejaky osvedceny recept ,Este som s tym nerobila tak chcem vyskusat.Mam objednavku na coko tortu na velku oslavu.nejake rady a typy ako s tym pracovat a nanasat by som uvitala dakujem pekne za odpovede :D

 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama