Ríbezľový koláč so snehom


Popis

Výborný osviežujúci koláčik
Zdroj: od mamy
Čas prípravy: 30 minút

Ingrediencie

6 žltkov
1 celé vajce
210 g palmarín
180 g prášk.cukor
220 g polohr.múky
1/2 prášok do peč.
trošku citr. kôry
500 g červených ríbezlí
sneh: 6 bielok, 300 g pr. cukor

Inštrukcie

Palmarín a pr. cukor vymiešame, postupne primiešame žĺtky a 1 celé vajce, pridáme citr. kôru a preosiatú múku s pr. do peč.Cesto rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný plech a upečieme. Na horúci koláč nasypeme očistené a umyté ríbezle a na ne vymiešaný tuhý sneh nad parou. Zapečieme v mierne vyhriatej rúre.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení