Nepečený jahodový cheesecake


Nepečená, rýchla jahodová pochúťka s tvarohom a mascarpone.

Ingrediencie

1balíkBeBe keksy
100gramovmaslo
3kusymascarpone
250gramovtvaroh jemný
1kusbiely jogurt
3polievkové lyžicepráškový cukor
Jahodová vrstva:
500gramovjahody
1balíkprášková želatína

Inštrukcie

Sušienky rozmixujeme, zmiešame s roztopeným maslom a zmes natlačíme na dno tortovej formy.

Jahody rozvaríme v troške vody, rozmixujeme a podľa návodu zmiešame s práškovou želatínou.

Mascarpone, tvaroh, jogurt a cukor spolu premiešame, pridáme dve polievkové lyžice jahodovej želatíny, premiešame a vylejeme na sušienkový základ.

Trošku vychladenú jahodovú želatínu vylejeme na krém a necháme dobre stuhnúť.

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (4 hlasy)