Jahodové tiramisu


Popis

Nepečená, svieža, ovocná dobrota vhodná nie len na letné dni.

Zdroj: recept od Adriana Polakova

Ingrediencie

  podlhovasté piškóty
Krémová plnka
250millilitrovsmotana na šľahanie
500gramovmascarpone
200gramovbiela čokoláda
Ovocná plnka
800gramovjahody
2balíkyvanilkový cukor
Dokončenie
  kakao na posypanie
  jahody na dokončenie

Inštrukcie

Jahody rozmixujeme tak, aby ostali kúsky s vanilkovým cukrom.

Smotanu na šľahanie vyšľaháme a premiešame s mascarpone, nakoniec metličkou primiešame roztopenú čokoládu.

Na dno nádoby poukladáme piškóty, navrstvíme mixované jahody, na to dáme vrstvu krému.Opäť piškóty, jahody, krém.Ja som dala na krém ešte čučoriedky a posledná vrstva je krém.Hotové posypeme kakaom a ozdobíme jahodami.

 

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení