Jemné a krehké pečivo tvorené pomocou mlynčeka spájané džemom.
Puding | ||
45 | millilitrov | mlieko |
7 | gramov | zlatý klas |
10 | gramov | kryštálový cukor |
Na cesto | ||
725 | gramov | hladka muka |
180 | gramov | praskový cukor |
550 | gramov | margarín, nie maslo lebo sa to pri pečení roztečie |
2 | kusy | žltka |
Dokončenie | ||
čokoládová poleva na namáčanie (10g cera, 70g čokoláda) | ||
250 | gramov | dzem |
Z mlieka, zlatého klasu a cukru uvaríme puding, necháme vychladnúť a zmiešame s múkou, práškovým cukrom, margarínom, a žĺtkami.
Vypracujeme, dáme do mlynčeka na mäso s nadstavcom a tvoríme buď tyčinky, koliečka, podľa nadstavca dávame na papier na pečenie.Ja pečiem na 180 stupňov v teplovzdušnej rúre.Upečieme a spájame po dve džemom, okraje namáčame do čokoládovej polevy,
Recepty:
Základné ingrediencie: