Orechový srnčí chrbát


Skutočne chutný koláčik pečený vo forme srnčí chrbát, s chuťou orechov, rumu, čokolády a hrozienok.

Ingrediencie

6kusybielok
130gramovpráškový cukor
100gramovpolohrubá múka
1⁄2balíkprášok do pečiva
2polievkové lyžicerum
2polievkové lyžiceolej
50gramovvlašské orechy
50gramovčokoláda
50gramovhrozienka
  čokoládová poleva

Inštrukcie

Postup:
Z bielkov ušľahám tuhý sneh , pridám cukor , rum potom postupne olej a múku.

Orechy a čokoládu nadrobno posekám a zľahka zapracujem do cesta.

Formu na srnčí chrbát natriem maslom a posypem múkou.

Vylejem do nej cesto a pečiem na 180 stupňov asi 30 min. Treba vyskúšať špajdľou.

Hotový koláč polejem rozpustenou čokoládou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)