Parižské rožky


Popis

lahodné a krehké rožteky s krémom

Zdroj: dávno dávno jedna pani cukrárka
Čas prípravy: 2 hod

Ingrediencie

4kusybielka
300gramovpráškového cukru
150gramovmleté orechy
3polievkové lyžicehrubej muky

Inštrukcie

[img_assist|nid=117009|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]nad parou vyšľahame bielka s cukrom a do odloženého z ľahka primiešame orechy a potom postupne múku, dáme do sáčku na zdobenie a na plech s papierom na pečenie striekame tyčinky, sušíme najpr na 200 stupňov keď sa zdvyhnu stíšime na 150, po vybratí s rúry necháme na plechu vychladnúť. Na chladné tieš striekame parížský krém /je tu už dosť receptov, je jedno ktorý/ a hneď aj čokoládujeme ponorením krémovej časti do čokolády[

Poznámky

najlepšie je máčať v čokoláde hneď lebo keď dlhšie stoja spodok zmekne a láme sa, chuťovo sú lahodné a rozplívajú sa na jazyku, u mňa sú to od zákazníkov najžiadanejšie koláče, odporúčam

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení