Tiramisu

Popis

Jednoduchý a rýchly dezert.

Tiramisu - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdrojhttps://www.facebook.com/tortyodlorny
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

3kusyvajicka
3polievkové lyžicetrstinového cukru
3polievkové lyžicešpaldovej hladkej múky
250gramovmascarpone
3kusyvajicka
3polievkové lyžicetrstinového cukru

Inštrukcie

Na korpus 24-26 cm priemer:
3 vajíčka
3 lyžice trstinového cukru
3 lyžice špaldovej hladkej múky
Vyšľaháme bielky s cukrom dotuha, prišľaháme žĺtky a zľahka vmiešame stierkou preosiatu múku. Dáme do formy s papierom na pečenie na spodku, vrch zahladíme a upečieme pri 160 stupňoch. Vychladnutý korpus vyklopíme, dobre pokropíme silným pressom zmiešaným s Amarettom a navrstvíme mascarpone krém pomocou cukrárskeho vrecúška. Vrch husto posypeme kakaom (ideálne Raw)
Krém:
250g mascarpone
3 vajíčka
3 lyžice trstinového cukru
Žĺtky s cukrom šľaháme nad parou, kým tam udržíme prst. Odstavíme a šľaháme, kým nevychladnú.. na nízkych otáčkach prišľaháme mascarpone, kým sa masa nespojí. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z 3 bielkov..

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.