Zebra rezy

Popis

Nepečené zebra rezy.

Zebra rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
250gramovkokosová múčka
400gramovpraskový cukor
100gramovsušené mlieko
1kussalko
1polievková lyžicamlieko
  práškový cukor na podsypanie
krém
240gramovpraskový cukor
8polievkové lyžicemlieko
1kusCera
3balíkyčokoládový pudingový prášok
  čokoládová poleva

Inštrukcie

Najprv si urobíme krém a necháme ho vychladnúť.V mlieku rozmiešame puding.Nad parou v miske rozpustíme Ceru, pridáme cukor, puding v mlieku a uvaríme hustý krém.

Kým nám chladne krém, urobíme si cesto.

Zo salka, cukru, kokosu, sušeného mlieka a lyžice mlieka urobíme cesto, ktoré rozdelíme na tri časti.

Dosku posypeme cukrom.Jednu tretinu cesta na cukre rozvaľkáme  veľkosť plechu, môj bol 25x40cm a pomocou valčeka ho prenesieme na plech.Na cesto rozotrieme polovicu vlažného krému.Postup opakujeme s druhou časťou cesta, natrieme ju krémom a zakryjeme treťou časťou cesta.Jemne pritlačíme aby neboli vnútri bubliny a polejeme čokoládovou polevou.

Krájame ich až na druhý deň.

Ak sa vám cesto nedarí rozvaľkať na doske, skúste ho rozvaľkať medzi dvoma mikroténovými sáčkami a tak prenášať.

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.