Kokosovo-čokoládové trojuholníky

Popis

Nepečená dobrota v netradičnom šate.

Kokosovo-čokoládové trojuholníky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Čokoládová zmes:
125gramovmaslo
100gramovpraskový cukor
125gramovkeksy indián
100gramovposekané arašidy nadrobno
50gramovvarova cokolada
2polievkové lyžicekakao holandské
1polievková lyžicaum
Kokosová zmes:
5polievkové lyžicevoda
4polievkové lyžicekryštálový cukor
120gramovkokos struhany
75gramovčokoláda biela
100gramovmaslo

Inštrukcie

Čokoládová zmes:

Všetky suroviny rozpustíme vo vodnom kúpeli a zmes dobre premiešame kým sa všetky zložky spolu spoja.


Kokosová zmes:

Vodu a kryštálový cukor spolu uvaríme, pridáme nalámanú čokoládu ktorú tam necháme rozpustiť odstavíme z ohňa a ešte do teplého zamiešame kokos, zmes necháme vychladnúť. Maslo vymiešame na hladkú zmes a nakoniec primiešame do kokosovej vychladnutej zmesi.
Keďže u nás ešte nedostať trojuholníkovú formu tak si pomôžeme: tvrdý papierový kartón vystrihneme podľa veľkosti formy, preložíme na polovicu obalíme alobalom a vložíme do chlebíčkovej formy.

Pol čokoládovej zmesi vložíme naspodok formy dobre popritláčame ,Uhladíme a dobre pritlačíme, teraz rozotrieme kokosovú zmes a navrch uhladíme zostatok čokoládovej zmesi Prikryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme a dáme stuhnúť do chladničky Po stuhnutí vyberieme z formy odstránime alobal a opatrne krájame ostrým nožom namočeným v horúcej vode na 1,5-2cm plátky.

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Áno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.