Zebro rezy

Popis

Koláčik s chuťou maku a orechov.

Zebro rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Kvások
150millilitrovmlieko
8dekagramykryštálový cukor
3dekagramydroždie
2kusyžĺtko
Cesto
  Kvások
45dekagramyhladka muka
25dekagramyhera alebo palmarín
maková plnka
25dekagramymletý mak
15dekagramypraskový cukor
1balíkvanilkový cukor
1⁄2čajová lyžičkaškorica
  prevarené mlieko
Orechová plnka
25dekagramymleté orechy
15dekagramypraskový cukor
1balíkvanilkový cukor
  mlieko podľa potreby
 trocharum
Dokončenie
  lekvár
  čokoládová poleva

Inštrukcie

Cesto:

Pripravíme si kvások, necháme vykysnúť pol hodiny.Múku s palmarinom a kváskom vymiesime na hladké cesto a rozdelíme na tri časti.

Plnky:

Sypké zmesy zalejeme horúcim mliekom, tak aby bola plnka redšia, keď je hustá, odlepuje sa od cesta.

Vyvaľkáme si jednotlivé cesta a potupne ukladáme na vymastený a posypaný plech.

Spodné cesto potrieme lekvárom, na to rovnomerne rozotrieme makovú plnku, položíme ďalšie cesto, na ktoré dáme orechovú plnku. Na záver položíme posledné cesto. Po upečení ozdobíme čokoládovou polevou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.