MonChéri pralinky s marcipánom

Popis

Rýchle a chutné:)

MonChéri pralinky s marcipánom - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
15 minút

Ingrediencie

Inštrukcie

pralinky MonChéri alebo iné s višňovým likérom a višňami, marcipán alebo marcipánová tyčinka (kto čo zoženie), mliečna alebo horká čokoláda (akú máte radi), ozdoby, malé košíčky POSTUP: Z praliniek povyberajte višne a kúsky praliniek roztopte spolu s vytečeným likérom. Marcipán rozmačkajte a zmiešajte s rozpustenými pralinkami. Nepíšem množstvo, lebo každý si urobí toľko, koľko chce. Konzistencia pralinkovo-marcipánovej hmoty má byť taká, aby sa z nej dala formovať guľka. Potom si roztopte mliečnu alebo horkú čokoládu, nalejte trochu do košíčkov a nechajte trochu stuhnúť. Potom lyžičkou dávajte do stredu hmotu a zalejte čokoládou. Ozdobte. Je to rýchle a kto má rád likérové pralinky, pochutí si:)

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

ked si pomyslím že kedysi táto bomboniera stála 19 korún a mohli sme si ju hocikedy kúpiť Chichocem sa už aj to vyskúšame ÁnoÁnoÁno

..ale to sa mi zdá zbytočné roztápať také bonbony, tá bonboniera je sama osebe výborná a drahá a ešte kupovať marcipán a čokoládu a čo s vybranými višňami ? vyhodím ?samozrejme, že by sme ich pojedli, ale zdá sa mi zbytočné jedny dobré bonbony roztopiť len preto aby som z nich urobila niečo iné. Nehovorím, že by nové pralinky boli zlé , ale podľa mňa je to plytvanie. Myslím si, že pralinky s višňovou príchuťou sa dajú vyrobiť aj iným menej nákladným spôsobom. To je môj názor. Slnko

TlieskamTlieskamTlieskam Aj ja si myslím, že netreba zoztápať, ale skôr urobiť nové pralinky. Keď marcipánové, tak si urobiť trocha marcipánu a striedať to s orieškami, mandľami, višňami, tiež ich dať do košíčkov a zaliať čokoládou. SlnkoSlnkoSlnko Alebo marcipánové guličky naplniť, dať ich do formičiek na ľad, alebo priamo do formičiek na bombóny a zaliať čokoládou. Tiež je to môj názor. ÁnoÁnoÁno

Chichocem sa "domáci" recept na mon chery by som brala, no takto asi nie Chichocem sa

Ďakujem baby za komentáriky, cením si každý názor. Ja som mala kúsok z marcipánovej tyčinky a bonbónik som roztopila len jeden, lebo my nemusíme tak silné likérové a tým, že som to zmiešala, aj tá intenzita sa zmiernila. Višňa sa dá zjesť, alebo dať do stredu bonbónu. Mala som aj kus mliečnej čokoládovej polevy, ktorá by mi už na koláč navyšla, tak som využila zbytky. Ja doma višňový likér nemám a ani ho nemieniť vyrábať, lebo alkohol nepijeme. Aj tieto bonbóny išli do práce a keby som odniesla len jedno MonChéri, tak by to bolo len pre jednu osobu. To len na vysvetlenie môjho experimentovania, lebo mne sa neoplatí robiť vo veľkom. Ale ešte raz som rada za vaše názory a klobúk dole pred vašou prácou SlnkoSlnkoSlnko

...ja milujem pralinky ,a neviem ako by som dostala tu presnu chut,keby som ich robila doma,ja to beriem,lebo ako pise Bejulik,kazda mame doma taketo kusky,no ja urcite to takto spravim,ine suhajdy budu Chichocem saChichocem saChichocem sa

Slnko Sonička, nemusíš sa držať tohto receptu, hmotu ochutnaj a poprípade pridaj likérik a čokoládu použi takú, aká chutí vám. Držím palce a verím, že si pomaškrtíte Bozkávam

Chichocem sa bejulik, máš pravdu, takto je to iné, ale kupovať a roztápať mon chery, to nie, tie bonbóny si to podľa mňa nezaslúžia Kvietok ale poviem ti, raz som dala "topiť" do várovej jedného veľkonočného zajaca a to bola taká "umelá hmota", že sa mi to nerozpustilo v čokoláde Slnko tak experimentuj ďalej, nikdy nevieme, čo ktorá použije pri svojej sladkej vášni Zlomené srdce

Slnko Tak tí veľkonoční zajačikovia alebo aj mikulášske figúrky sú v niektorých prípadoch veľké klamstvá a nedajú sa zjesť. Veď tie náhradky ani neviem z čoho sú a ja si na všetkom čítam zloženie - profesionálna deformácia Chichocem sa

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.