čokoláda

Ganache plnka do torty

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať na ganache plnku do torty.s čím sa dá kombinovať myslím čo môžem do plnky pridať a či to dobré drží či v torte alebo na obtretie torty.Ďakujem :)

Kategória: 

Podkategória: 

Torta pre 4rocnu

Ahojte, som zo starej turej ale uz 20 rokov zijem v London, potrebujem si objednat tortu na 16/03/2020, cokoladovu najlepsie s velmi orechovym cestom, a zvieratka navrchu...ide o kvalitu, preto prosim len kvalitne produkty..maslo, nie margarin, hnedy cukor, nie biely a kvalitne kakao..deti maju velmi vycibrenu chut a nemaju radi prilis sladke...Prosim vas kto mi moze spravit taku vybornu(zdravsiu) tortu? a kolko je cena? dakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Hotová stekajúca poleva

Dobry den...chcela by som sa spytat, ci niektora mate skusenosti s hotovou stekajucou polevou...ide mi hlavne o biele stekance, lebo s normalnou bielou cokoladou a smotanou na slahanie stale bojujem a mam pocit,  ze uz pridem o nervy...Chichocem saVyplazený jazyk konkretne by ma zaujimalo, ci sa s nou dobre pracuje, ci nestecie po bokoch a coho sa vyvarovat, ked sa s nou prac

Kategória: 

Podkategória: 

Pomer ganache prosíííííííím

Ahojte. Prosím Vás o možno banalitu, ale ja sa už strácam :/ Nájde sa nejaká, ktorá mi ozaj poradí v ganache. Tie články nejak nechápem to čo chcem. Potrebujem vedieť pomer na:

Stekance z horkej čokolady kolko čoko kolko smotany?

Stekance z bielej čokolady?

Stekance z mliečnej čokolády?

Poleva na celú tortu z horkej, bielej, mliečnej tiež pomery. 

Pred polievaním kolko musia chladnuť stekance a aj cela poleva.?

Bola by som velmi vdačná, keby mi na to niektorá odpíšete. dakujem mooooooc

 

Kategória: 

Podkategória: 

Budapeštianske rezy

Milé ženičky,prosím Vás nemáte niektorá recept na prave Budapeštianske rezy,mala som uloženy odkaz z Dortománie,stránka zmizla a môj odkaz tiež,spolahla som sa na techniku,asi budem odteraz písať to je isté,nezmizne mi to.Dopredu srdečná vďaka. PlačemPlačemPlačem

Kategória: 

Podkategória: 

krem pod ganache

Ahojte cukrarky. potrebujem poradit ohladom kremu pod ganache. idem robit poschodovu tortu ktora bude potiahnuta tmavym kremom a na nej mudu stekance s ganache. 

otazka 1. aky krem davavte pod ganache? ja som naposledy dala zlaty klas a maslo ale cokolada mi praska ked som tortu prenasala. problem mohol byt aj v tom ze som ju polievala cokoladou zmiesanou s tukom? aky potak davate ked robite stekancovu tortu vy? torta bude parizska mozem dat aj slahackovy potah?

ot.2. aky pomer ganache robite na stekance? slahacku davam z lidla.

Podkategória: 

Farebna cokolada

Chcela by som poprosit o radu. Potrebovala by som urobit dve torticky s farebnou cokoladou, stekancami v modrej a bledozelenej farbe. Skusila som zafarbit bielu cokoladu obycajnymi gelovkami od wiltonu ale farba sa mi zdala taka vyprasivela. Dievcata poradte prosim, ci su farby na cokoladu sytejsie, pripadne aku uz nafarbenu cokoladu pouzivate. Dakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Cokoladovy napis na tortu

Ahojte sikulky.

Chcem sa spytat, kde sa da kupit hotovy jedly cokoladovy napis (napr. Vsetko najlepsie, cislica 70) pre oslavenca na tortu, prip. aj rozne cokoladove  a karamelove ozdoby.

Ak by nahodou niektora z vas bola z BA a vyrabala podobne ozdobky, rada by som si objednala.Potrebujem to do 1.3.18.

Dakujem, som vdacna za vsetky odozvy.

 

Kategória: 

Podkategória: 

Najslávnejší čoko majstri na SLOVENSKU!

Jedinečná príležitosť učiť sa u najlepších.

 Najšikovnejší čoko majstri Ronya a Andrej Dubovik v Bratislave Vás naučia tajomstva svojho úchvatného umenia. Tri kúzelných dni v spoločnosti slávneho páru zmenia Váš svet vnímania čokolády. 

Kategória: 

Podkategória: 

Poliatie čokoládou

Ahojte, prosím o radu, ako poliať 3-poschodovú tortu čokoládou (ganache), aby bola poleva pekná hladká. Máte prosím na to nejaký fígeľ?

Ďakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Hladam tuhy cokoladovy krem

Ahojte :) potrebovala by som poradit s cokoladovym kremom. Ide o tuhy cokoladovy krem vraj sa vola belgicky ale nikde som nenasla recept tak mozno ho tu niekto pozna. Pre pomoc prikladam aj foto :) Dakujem za kazdu radu

Kategória: 

Podkategória: 

"Mapy" v ganache

Dobrý deň prajem Úsmev chcem vás poprosiť o radu, v poslednej dobe mám problémy s ganache...Vrch torty si potriem s ganache a pomaly prikladám a uhládzam papier na pečenie a tortu obrátim a potriem boky...tortu dám vychladiť na dostatočne dlhý čas...ale keď potom stiahnem papier z torty, je pekne rovná, ale mám tam dosť prádznych miest, také jamky..ja mám pocit, že sú to nejaké bublinky, že sa ganache rovnomerne všade nedostane..neviete mi poradiť, ako sa tomu vyvarovať?

Kategória: 

Podkategória: 

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.