Neviem, neskúšala som, ale tiež som už nad tým uvažovala. Ale zase takto máš v kréme menej E-čok a kadejakých prísad, ktoré sú v niektorých čokoládach...
Mne sa kakao nezhrudkavie - preosejem ho, a až tak pridávam do plnky, no a dávam ho po častiach, nie naraz celých 100 g
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte cukráročky prosím chcem vyskúšať falošný parížsky krém a mám takú otázku: čítala som že dávate kakao a ceru, nemohla by sa tam dať rovno čokoláda? možno je to blbosť len či sa to nedá takto ulahčiť keď s kakaa sú hrudky. Chcem robiť ten s maslom nie pravý parížsky. Ďakujem za vašu odpoveď a názor. A ešte taká podotázka dá sa robiť vaječný krém z12 vajec naraz? 9 som už skušala na 3 masla a chcela by som z12 vajec na 1KG masla???? čo poviete??