Bryndzove pagace - recept.

Popis

Vyborne pagace, cim viac bryndze o to lepsie :-P :-P

Bryndzove pagace - recept. - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdroj vylepseny recept od starej rodinnej znamej
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
2 hod

Ingrediencie

60 dg vyberovej muky
25 dg hery
25 - 50 dg bryndze
250 ml slahacky 33 %
3 ks zltka
1 čl soli
na posypanie: drvena rasca
na potretie: 2 ks zltka + pl mlieko

Inštrukcie

Vsetky prisady dobre zmiesame a vypracujeme tuhsie nelepive pevne cesto. Zabalime do igelitoveho sacku a dame na noc do chladnicky. Na druhy den cesto dvakrat rozvalkame a prelozime v 20 min. intervale. Potom cesto rozvalkame na hrubku cca 2 cm a vykrajujeme pagaciky(kruzky) o velkosto cca 3 cm (cim mensie tym lepsie). Ukladame na plech vylozeny papierom na pecenie, vrch potrieme vajickom a posypeme rascou. Peceme vo vyhriatej rure pri teplote 180°C (horkovzdusna 160°C) cca 25 - 35 min.

Poznámky

Odporucane prilohy: dobra nalada, kvalitne sudove vino + sviecky...

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre


Toto je obrázok k uverejnenému textu, takto vyzerajú.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.