reklama

bonboniera


reklama

Ahojte kočky, opat vás prosím o pomoc.Budem robiť v oktobri bonbonieru.Už som ju raz robila pre moju maminku a vrchnák som vtedy robila z 2 zlepených lineckých ciest lekvárom a potiahla som to marcipánom a dozdobila.Bolo to však pre maminu a keby sa to zlomilo tak mi to prepáči.Problém je že sa opat bojím robiť z lineckého cesta lebo si to chcem robiť 2 týzdne dopredu ten vrchnák nech pekne vytvrdne , ale o lineckom je známe, ze po case a ešte ked je zlepené lekvárom zmakne.Co by ste mi sikulky poradili, prosím len nie perníkové cesto lebo to nie je moja silná stránka.Dakujem Vám za každú radu.BozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam


reklama


reklama

norika1, Ut, 14. 09. 2010 - 12:59

no ja som ešte nerobila bonbonieru, ale asi by som si kupila tie medové platy a z toho vyrezala bodla formy srdiečko, no neviem, však dievčence napíšu určite lepšie navrhy, nech sa darí Úsmev

Kisko, Ut, 14. 09. 2010 - 13:04

Medové pláty tiez zmaknu,ked na to dáme hociaky krém,a krém musis pod potahovku,takze ani ja nemám zatial nápad SmútokSmútokSmútok

zuzika1, Ut, 14. 09. 2010 - 13:44

ahoj ja som spravila medovníkové cesto a bolo to dobré aj pevné

jajce (bez overenia), Ut, 14. 09. 2010 - 14:01

niekde som čítala, že si dievčatá urobia grilážky a tú potom obtiahnu.....

Kazuso, Ut, 14. 09. 2010 - 15:21

Tie griliážky sú výborný nápad. Hneď ich idem robiť. Ja som si hlavu lámala z čoho urobím plazmový televízor. Super, aj veľkosť uhlopriečky bude vyhovujúca. Úsmev

aj ja som robila tiež medovník, a mala som to super tvrdé,Kvietok veľa úspechov v práci

maculka, Ut, 14. 09. 2010 - 15:03

dakujem vsetkým kočkám s nápadni, na vás sa možem vždy spolahnut ste zlaté.TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam

sona7, Ut, 14. 09. 2010 - 21:12

...ja som zabalila vyrezany karton do pot.folii a nan som dala vyrezany plat a poncovinu natrela kremom a obalila v marcipanom,samozrejme ,ze som to dala zchladit a potom som to obalila, mam ju v ucte...

ivča, Ut, 14. 09. 2010 - 21:12

tiež som robila medovníkové cesto a bolo to ok,kuk moje obrázkyKvietok

susanna, St, 15. 09. 2010 - 20:03

najlepsie podla mna je ked si urobis pernikove srdce myslim take co zdobia sa na vianoce a obalit ho mozes marcipanomVeľký úsmevÚsmevKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama