reklama

puncovy rez


reklama

dievcence surne potrebujem pomôct so sirupovym nalevom do ktoreho ide aj dzem a dava sa to do puncoveho zakuska poradte ako ten nalev spravit a v akom pomere dakujem vam


reklama


reklama

Adriana, Ut, 14. 09. 2010 - 22:38

Zuzka.. do nalevu dzem? no neviem.. ja potieram platy dzemom a tym sa vlastne spoja .. a tym nalevoom to polievam... a pomer.. napr. na pol litre vody davam pol kg cukru.. uvariť.. a potom tam davam dcl rumu.. a môžeš aj aromu rumovu a punčovu... ak maš.. ÚsmevÚsmev

marycka, Ut, 14. 09. 2010 - 22:43

Zuzanka ja ked robim puncak tak si dam do velkej misi jeden cerveny sirup,moze byt malinovy,len aby bol ceerveny.potom si dam ale tri pohare /male/dzem,tiez podla moznosti cerveny,/malinovy,ribezlovy,jahodovy.Ja davam väcsinou riedky ktory nemôzem inde spotrebovat,a nakoniec rum.a to aj skoro celu flasu pol litrovky.toto si vsetko premiesam dokopy.ked vidim,ze to mam po case huste,tak prilievam bud sirup./trocha si odlozim/alebo rum.ZozerieChichocem sa to vela materialu..

marycka vcera som sa na to pytala a nik my nenapisal a tvoj puncovy sa mi pacil tak uz lan dufam ze to zvladnem a podari sa mi to

stankad, St, 15. 09. 2010 - 07:16

Ahoj Zuzanka2, ja robím 3 dcl vody, 3 PL kryš. cukru a 1/2 flašky ríbezlového lekváru, dám do hrnca a zohrievam len dovtedy, kým sa všetko nepustí, nemusí to vrieť. Tie 3 dcl stačia na popolievanie korpusu veľkosti plechu, ale ja si zvyknem robiť zo 4 dcl, aby mi zostalo aj do cukrovej polevy, má to potom lepšiu chuť. Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama