no ja som ešte nerobila bonbonieru, ale asi by som si kupila tie medové platy a z toho vyrezala bodla formy srdiečko, no neviem, však dievčence napíšu určite lepšie navrhy, nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som ešte nerobila bonbonieru, ale asi by som si kupila tie medové platy a z toho vyrezala bodla formy srdiečko, no neviem, však dievčence napíšu určite lepšie navrhy, nech sa darí
Medové pláty tiez zmaknu,ked na to dáme hociaky krém,a krém musis pod potahovku,takze ani ja nemám zatial nápad
Maculka ... já jsem slepila čokoládou několik vrstev dortových oplatek, pak jsem na to dala ještě roládový plát z piškotového těsta a potáhla potahovkou. Drželo to krásně. Tu oplatku ale lep čokoládou a nech zatuhnout - pokud to budeš lepit krémem, tak ti to oplatku rozmočí a nebude to držet.
http://dasacapkova.rajce.idnes.cz/FOTKY_PRO_CAKES/#Snimek_763.jpg
Dáša
ahoj ja som spravila medovníkové cesto a bolo to dobré aj pevné
niekde som čítala, že si dievčatá urobia grilážky a tú potom obtiahnu.....
Tie griliážky sú výborný nápad. Hneď ich idem robiť. Ja som si hlavu lámala z čoho urobím plazmový televízor. Super, aj veľkosť uhlopriečky bude vyhovujúca.
ja som tiez robila medovnik abol super tvrdy
aj ja som robila tiež medovník, a mala som to super tvrdé, veľa úspechov v práci
dakujem vsetkým kočkám s nápadni, na vás sa možem vždy spolahnut ste zlaté.
...ja som zabalila vyrezany karton do pot.folii a nan som dala vyrezany plat a poncovinu natrela kremom a obalila v marcipanom,samozrejme ,ze som to dala zchladit a potom som to obalila, mam ju v ucte...
tiež som robila medovníkové cesto a bolo to ok,kuk moje obrázky
najlepsie podla mna je ked si urobis pernikove srdce myslim take co zdobia sa na vianoce a obalit ho mozes marcipanom
Ahojte kočky, opat vás prosím o pomoc.Budem robiť v oktobri bonbonieru.Už som ju raz robila pre moju maminku a vrchnák som vtedy robila z 2 zlepených lineckých ciest lekvárom a potiahla som to marcipánom a dozdobila.Bolo to však pre maminu a keby sa to zlomilo tak mi to prepáči.Problém je že sa opat bojím robiť z lineckého cesta lebo si to chcem robiť 2 týzdne dopredu ten vrchnák nech pekne vytvrdne , ale o lineckom je známe, ze po case a ešte ked je zlepené lekvárom zmakne.Co by ste mi sikulky poradili, prosím len nie perníkové cesto lebo to nie je moja silná stránka.Dakujem Vám za každú radu.