prave Ked som dopisala a zblbol mi PC...tak este raz
Myslim ze aj na rozky tak ako na linecke, medovniky...plati jedno a to prijat vlhkost.Co tak skusit dat k nim jablko-ale neviem ci nechytia aj tu chut..., alebo chleba, dokonca som pocula ze davaju konak v pohari do dozy....a vraj pomaha aj posypanie praskovym cukrom (len asi radsej z opacnej str.ako pojde krem aby neodpadol...)Aj vonku je teraz dost vlhko ...
Ale snad skusenejsie dievcata poradia lepsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím cukrárky, ktoré pečú parížske rožky, ak by som dnes piekla, zmäknú do piatku? Tie, ktoré piekla moja mama, museli postáť. Recepty sú rôzne a ja si neviem vybrať ten správny ... Poprosila by som a bola vďačná za každý typ na osvedčený recept, aby rožky boli po naplnení mäkké. Ďakujem, ďakujem