ahojj babenkyy...mam zhotovit pootvorenu sperkovnicu a neviem ako mam urobit ten vrchnak aby sa pri ceste nezlomil...z coho by som ho mala urobit????
proosiiimm poradte mi
Kategória:
ahojj babenkyy...mam zhotovit pootvorenu sperkovnicu a neviem ako mam urobit ten vrchnak aby sa pri ceste nezlomil...z coho by som ho mala urobit????
proosiiimm poradte mi
Kategória:
Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.
Ja som robila vrch z madoveho cesta,ale docitala som sa ze sa moze obtiahnut aj oplatka.
dakkkuujjeeeeemmmm
ja som spojila marmeladou 3x oplatku a 1 diel korpusu obtrela kremom a obtiahla držalo to perfektne:-)
ak ma este niekto inu radu.....prosim podelte sa so mnou.....dakuujeeeeeeeeeeeem
dala som len plat cesta vyssieho a podlozila na noc molitanom...robila som ale bonbonieru...drzalo to super navrchu a zospodu bol wi
skús toto, ja som robila podľa tohto, mne to veľmi pomohlo
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/bonboniera-plna-kvetov
nič sa jej nestalo, išla z Hé do Prešova(sun)
Aj ja som robila podľa návodu ako katka 78 a bolo to dobre
ja sa tiež pripájam ku katkinmu postupu,robila som ju prvý krát a všetkych očarila,ani som s tým nerátala.No bola som velmi milo prekvapená.Vložila som ju dnes 9.01.2010 o 23:27hod