reklama

šperkovnica

janaky , 13. 07. 2008 - 13:08

reklama

Ahojte šikulky. Mám veľkú prosbu - neviem si poradiť ako postupovať pri tom, keby som chcela spraviť šperkovnicu alebo bonboniéru - také to srdiečko, kde je vrchnák bokom opretý o spodnú časť torty - šperkovnice (v bonboniére boli na torte poukladané cukríky čokoládové). Už som sa to pokúšala spraviť a aj napriek tomu, že som piškótu podlepila tortovou oplátkou sa mi to prelomilo. Obliepala som to falošným marcipánom ako na ružičky a nebola ho veľká vrstva, takže ten nebol až taký ťažký. Jediné čo mi vychádza, že piškota bola čerstvá - max 2 dni upečená a nebola tvrdá (aby sa dala ešte jesť). Viem že viacero dievčat takéto torty už robilo, môžete sa podeliť o skúsenosti s postupom a tým, čím ste takéto torty plnili. Vopred vrelá vďaka.


reklama


reklama

mariad, Ne, 13. 07. 2008 - 14:34

ja som to riesila tak ze som si dopredu urobila srdiecko MMF nechala som to dobre vytvrdnut aj tyzden potom som to natrela cokoladou prilepila tortovu oblatku zase cokolada a na to som prilepila piskotu a obalila K2 aj som sem vlozila to srdiecko take cervene asi pred dvomi tyzdnami a vydrzalo to cestu od Levic az do Bratislavy

Ahoj ja som robila šperkovnice,mám ich aj v albume.To bočné srdiečko,ktoré je opreté som dávaôla na linecké cesto.Musí býť hrubšie a piškotový plát musí byť naň prilepený len džemom,aby z krému nenasával vlhkosť.Asi preto sa ti prelomil.Prajem veľa šťastia.

janaky, St, 16. 07. 2008 - 20:56

Dievcata, dakujem za rady. Dufam, ze tentoraz sa mi torticka vydari. Este raz dik a nech vam to pecieObjímamObjímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama