ja som to riesila tak ze som si dopredu urobila srdiecko MMF nechala som to dobre vytvrdnut aj tyzden potom som to natrela cokoladou prilepila tortovu oblatku zase cokolada a na to som prilepila piskotu a obalila K2 aj som sem vlozila to srdiecko take cervene asi pred dvomi tyzdnami a vydrzalo to cestu od Levic az do Bratislavy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky. Mám veľkú prosbu - neviem si poradiť ako postupovať pri tom, keby som chcela spraviť šperkovnicu alebo bonboniéru - také to srdiečko, kde je vrchnák bokom opretý o spodnú časť torty - šperkovnice (v bonboniére boli na torte poukladané cukríky čokoládové). Už som sa to pokúšala spraviť a aj napriek tomu, že som piškótu podlepila tortovou oplátkou sa mi to prelomilo. Obliepala som to falošným marcipánom ako na ružičky a nebola ho veľká vrstva, takže ten nebol až taký ťažký. Jediné čo mi vychádza, že piškota bola čerstvá - max 2 dni upečená a nebola tvrdá (aby sa dala ešte jesť). Viem že viacero dievčat takéto torty už robilo, môžete sa podeliť o skúsenosti s postupom a tým, čím ste takéto torty plnili. Vopred vrelá vďaka.