100 g masla alebo rastl. tuku, 40 g kakaa, 100 g prask. cukru; tuk rozpustit, pridat kakao a cukor a miesat, az kym nezacne hustnut, potom rychlo natriet na plnku
alebo
100 g prask. cukru, 0,5 dl mlieka, 10 g maizeny, 20 g kakaa, 100 g Cera; cukor zalejeme mliekom, pridame maizenu, kakao a stuz.tuk, vlozime do nadoby s horucou vodou a slahame do zhustnutia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievčatá, nakolko ma manzel alergiu na cokoladu, chcela som urobit kakaovu polevu, kakao moze ale nejaka zlozka z cokolady mu proste vyvolava alergiu, Mala som recept:100g praskovy cukor, 100g rastlinneho tuku-dala som Palmin-to je nieco ako cera-biele, tusim z kokosoveho masla, dalej 2 lyzice kakaa a lyzicu mlieka vsetko som to nad parou miesala, lenze na spodku sa mi akoby zrazil cukor s kakaom a na povrchu len mastna kakaova skvrna asi 0,5 cm plavala, vobec sa to neroztopilo, nakoniec som poliala len tym mastnym-stuhlo to, ale skoro vobec nezakrylo hnedu plnku na povrchu rolady. Neviete nejaky zaruceny tecept? alebo inu prichut ktora sa podari? pripadne ako dlho zaschne na kolaci?vdaka za vsetky rady, postrehy, nazory...