reklama

vanilkovy krem


reklama

aaaaaaaahojte, potrebovala by som poradit nejaky dobry recept na vanilkovy krem, nejaky osvedceny. DAKUJEM za vsetky rady a recepty Slnko (teda ak nejake budu Chichocem sa )


reklama


reklama

Danka ja robím zo zlatého klasu. Na 1 l mlieka 3 zlaté klasy, 1/2 dcl rumu, 8-10 polievkových lyžíc kryštálového cukru, 3 vanilkové cukre a 750 g masla.Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykSlnkoSlnkoSlnko

andika, Ne, 11. 10. 2009 - 23:05

vyskušaj tento -2pl polohr múky,250ml mlieka vanilku alebo cukor vanilkový -uvariť hustú kašu -hned po odstavení primiešať 50g Cery ked trocha vychladne cca 1-2 minuty prikryješ igelitom ,aby sa nevytvorila koža -tj.výhoda je že nemusíš miešať kým nevychladne ,čo ja osobne najviac nemám rada pri príprave krémov. ked má krém už len izbovú teplotu preložíš do misy a mixérom vymiešaš s 250g masla a cukrom + ak chceš nejakú príchuť -kakao ,karamelové pikao,kávu ....ak nie ostane ti vanilkový.Množstvo cukru som zámerne nepísala,lebo je to podľa chuti -rozhodne však nie moc -radšej pridávaj postupne -neviem čím to je ale tento krém je podľa mna pri pridaní viac ako 100g cukru v natúr verzii neznesiteľne sladký.Odkedy som objavila tento recept ja už pudingové nerobím vôbec a už som mala ohlasy od ludí čo nemajú v láske krémové zákusky ,že tento krém je iný a teda dobrý.NUŽ ale každý sa musí rozhodnúť sám -ale oplatí sa skúsiť.dúfam ,že som poradila ak je nejaká nejasnosť ,kľudne sa ozvi

Meggie, Po, 12. 10. 2009 - 08:19

Mne osobne najviac chutí vanilkový trasený krém.

Zuna11, Po, 12. 10. 2009 - 09:52

http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/krem-priamo-z-mikrovlnky-tajny-naz…

Ahoj,
pozri si tento recept, našla som ho tu na týchto stránkach. Je presne ako môj varený nad parou, akurát, že nešlahaš 20-30 minut nad parou. Skutočne som ho skúšala. S rozdielom, že ja som dala maslo na nie margarin.
išla som podla postupu tej kočky a bol super na chuť. potvrdili to nezávislé osoby a pýtali recept.

Draha.K, Po, 12. 10. 2009 - 13:25

Ahoj Danulko,můj nejoblíbenější krém je-1/2 litru mléka,6 dkg.krystalového cukru,10 dkg.hladké mouky,1 vanil.cukr,uvařit kaši do horké zamíchám 5 dkg. ztuženého tuku.
Nechat vychladnout.
1 máslo utřu s 10 dkg.práškového cukru a zašlehám
vychladlou kaši.
Ať se daří.Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama