reklama

Jogurtová plnka


reklama

Chcem Vám ponúknuť veľmi jednoduchú a výbornú jogurtovú plnku. Stači si kúpiť trvanlivú rastlinnú šľahačku "Hole" je to 500 ml balenie. Vyšľahať ju podľa návodu a pridať 3 smotanové čučoriedkové jogurty /podľa chuti/, prešľahať a jogurtová plnka je hotová. Piškotový korpus potrieť džemom /ja mám najradšej čučoriedkový/ natrieť plnkou a torta je hotová. Krém vystačí na celú okrúhlu tortu aj na ozdobenie. "Prajem dobrú chuť"


reklama


reklama

ankab, Pi, 24. 07. 2009 - 15:22

A nezredne šľahačka od jogurtu?Môže sa hneď jesť alebo treba počkať kým stuhne?

Meggie, Pi, 24. 07. 2009 - 16:30

R&astlinná šľahačka tuhne hneď. Tá sa v teple nejako netopí, nesteká.

Marta 1, Po, 27. 07. 2009 - 08:30

Šľahačka od jogurtu nezredne, ja používam smotanové jogurty.Môže sa aj hneď jesť.

Meggie, Pi, 24. 07. 2009 - 16:31

Marta chcela by som sa len spýtať kde tú šľahačku dostať kúpiť. Lebo zatiaľ viem, že také väčšie balenie dostať len v metre.

Marta 1, Po, 27. 07. 2009 - 08:38

Šľahačku kupujem v Agromilku. Je to 500 ml balenie. Je vraj viac druhov rastlinných šľahačiek. Ja používam iba túto. Mám s ňou veľmi dobrú skúsenosť.

andika, Pi, 24. 07. 2009 - 19:42

babenky ja som robila túto plnku pred týždnom do krsňatkovej autíčkovej so broskyňovým jogurtom ,všetci boli spokojný aj nadšený túto sobotu som potrebovala dozdobiť -ihriskovú tortu bielym krémom tak som rýchlo našlahala šlahačku bridala vrch so smotanového jahodového jogurtu -krásne sa mi našlahalo aj chuťovo super bolo cítiť aj jahody ,trocha som si odložila do zdobičky na tie čiary a zvyškom som potrela boky torty no a galiba ked som začala vytláčať zdobičkou tie čiary na ihrisku začal sa mi ten krém nezdať a ked aj voda začala zo zdobičky kvapkať vedela som -že je zle on sa mi ten krém zrazil -podotýkam ,že toto celé sa udialo za 10 minút nakoľko som robila tesne pred odchodom na oslavu takže pozor a ak viete poradiť ako sa to mohlo stať budem rada

kubka, Ne, 26. 07. 2009 - 13:48

ahoj,to sa stalo pre tú šľahačku.Keď zdobím šľahačkou nikdy si ju nešľahám do tuha,lebo sa potom oddeľuje voda a musíš zdobiť veľmi rýchlo lebo šľahačka rýchlo tuhne alebo ešte je tu možnosť pridať trochu mlieka do šľahačky,ale keď už je vyšľahaná.A ešte väčšmi stuhne keď pridáš farbivo:( toľko moja skúsenosť zo šľahačkou.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama