reklama

Vianočná súťaž - Pridajte recept a vyhrajte


reklama

Podeľte sa o recept s fotografiou so svojim upečeným pečivom, koláčom, zákuskom, tortou, pridajte ho medzi recepty na Tortyodmamy.sk a budete zaradení do súťaže, v ktorej na vás čaká 10 sladkých cien.

Vianočná súťaž na Tortyodmamy.sk 2022

Pridajte do 6. 1. 2023 na Tortyodmamy.sk aspoň jeden recept s fotografiou a máte šancu na výhru. Zopár rád ako fotiť výsledok vášho kulinárskeho umenia nájdete v článku Ako odfotiť jedlo.

Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho o aký recept pôjde. Pri pridávaní receptu, ktorý chcete prihlásiť do súťaže je potrebné udeliť súhlas so spracovaním osobných údajov. 

Čo môžete vyhrať

1. - 5. miesto: balíček produktov Dr. Oetker v hodnote 30 €

Ceny do vianočnej súťaže na Tortyodmamy.sk

6. - 10. miesto: Štyri čísla časopisu Torty od mamy 2022

Časopisy Torty od mamy 2022

 Ako vyberieme výhercov

Desiatich výhercov v súťaži vyžrebujeme. 

Mená víťazov uverejníme najneskôr 08.1.2023. Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Tortyodmamy.sk. Na základe výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu a telefónne číslo. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry. V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadne náhodne vyžrebovanému súťažiacemu. Organizátor súťaže doručí výhry len na územie Slovenskej republiky. Prečítajte si Podrobné pravidlá súťaže

Inšpirácie na pečenie

Na jesenné a vianočné pečenie 
 

Milujete vôňu a chuť pomarančov? Doprajte si ich teraz v moderných dobrotách, alebo nimi osviežte vaše klasické recepty. Spoznajte NOVINKU v limitovanej edícii -  Dr. Oetker Finesse Pomarančová kôra strúhaná, ktorá v sebe ukrýva vzácny poklad v podobe čerstvo nastrúhanej kôry zo zrelých pomarančov s intenzívnou chuťou, farbou a vôňou. Vďaka originálnemu baleniu s ochrannou atmosférou pomarančová kôra dlhodobo zachová svoju mäkkosť a čerstvosť. Dodáva vašim dobrotám typickú horko-sladkú pomarančovú chuť.  

Je ideálna pre jesenné, zimné či vianočné pečenie, do dezertov, koláčov, na prípravu náplní, smoothie, horúcich nápojov alebo likérov. Výborne sa hodí aj do pokrmov, akými sú cestoviny, zeleninové jedlá, ryby, hydina alebo omáčky. Fantázii sa medze nekladú. Poteší vás aj praktické balenie, ktoré pozostáva z dvoch samostatných vrecúšok, ktoré sú vždy po ruke. 1 vrecko vystačí na 250 g múky alebo 500 ml tekutiny. Finesse Pomarančová kôra strúhaná je modernou novinkou, ktorá nesmie chýbať vo vašej kuchyni. Vyskúšajte a pripravte si svoje zásoby už teraz! 


reklama


reklama

Kamila, Ne, 08. 01. 2023 - 20:00

Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej vianočnej súťaže a podelili sa o svoje recepty.

Tu sú vyžrebované výherkyne:

1. - 5 miesto: Zuzanka311, Valika475, Vlasta Dorisa, ericenka47, LiViera - ktoré obdržia balíčky produktov Dr. Oetker

6. - 10 miesto: sedita321321,  katarinalucanova, Janagla, zlasticova, Beusiq - ktoré obdržia časopisy Torty od mamy.

Výherkyniam srdečne blahoželáme, pošlite nám, prosím, cez Kontakt svoju adresu a telefónne číslo, aby sme vám mohli doručiť ceny. Ďakujeme.

Dobrý deň, výhru už mám doma, ďakujem za nádherný balíček Tlieskamsamé skvelé vecičky Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama