reklama

Jesenná súťaž: Vyhrajte balíčky Dr. Oetker


reklama

Podeľte sa s nami o recept s fotografiou so svojim upečeným zákuskom, koláčom alebo tortou, pridajte ho medzi recepty na Tortyodmamy.sk a budete zaradení do súťaže, v ktorej na vás čaká 10 sladkých cien.

Jesenná súťaž na Tortyodmamy.sk

Foto: Dr.Oetker

Pridajte do 20. 11. 2021  na Tortyodmamy.sk aspoň jeden ľubovoľný recept  s fotografiou a máte šancu na výhru. Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho o aký recept pôjde. Pri pridávaní receptu, ktorý chcete prihlásiť do súťaže, je potrebné udeliť súhlas so spracovaním osobných údajov. Organizátor súťaže doručí výhry len na územie Slovenskej republiky. Prečítajte si podrobné pravidlá súťaže.

Čo môžete vyhrať

1. - 5. miesto: balíček produktov Dr. Oetker v hodnote 30 €

Ceny do jesennej súťaže na Torty od mamy.skFoto: Dr.Oetker

6. - 10. miesto: Šesť vydaní časopisu Torty od mamy v hodnote 15 €

Časopisy Torty od mamy 2020 a 2021

Časopis pre všetkých milovníkov tort plný originálnych receptov a podrobných fotopostupov.

Ako vyberieme výhercov

Výhercov vyžrebujeme z pomedzi autorov pridaných receptov. Čím viac receptov pridáte, tým máte väčšiu šancu na výhru. Mená víťazov uverejníme najneskôr 25. 11. 2021. 
Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Tortyodmamy.sk. Na základe výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu a telefónne číslo. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry. V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadne náhodne vyžrebovanému súťažiacemu. Prečítajte si podrobné pravidlá súťaže.

Drvené Kakaové bôby Dr. Oetker

Drvené kakaové bôby Dr.Oetker Spoznajte super NOVINKU – Drvené kakaové bôby Dr. Oetker, ktoré sú modernou superpotravinou so všestranným a atraktívnym využitím. Vyznačujú sa jemne chrumkavou konzistenciou, ľahko korenistou a príjemne horkastou čokoládovou chuťou a vôňou, ktorým garantovane podľahnú vaše chuťové poháriky.

Kakaové bôby sú ideálne ako originálna prísada do cesta, alebo dekorácia na rôzne múčniky či sladké pečiva. Jedinečné využitie si nájdu aj pri príprave raňajkových kaše, müsli, smoothie alebo ako chuťovka a zdroj energie kedykoľvek počas dňa. Kakaové bôby sa vyznačujú vysokým obsahom vlákniny, fosforu, horčíka a veľmi nízkym obsahom cukrov, čo poteší každého milovníka zdravého životného štýlu. Vyskúšajte ich podľa vlastnej fantázie a doprajte si superfood zážitok ako nikdy predtým! 
Drvené Kakaové bôby Dr. Oekter pochádzajú z udržateľných zdrojov s certifikátom Rainforest Alliance. 

Unikátna cukrárska Poleva Duo s vôňou Vianoc

Zatočte s nudou pri pečení vďaka exkluzívnej sezónnej novinke - Poleva Duo kakao - škorica Dr. Oetker, ktorá prináša jedinečný duo efekt pre luxusný vzhľad vašich múčnikov. Praktické vrecko s dvomi separátnymi komorami zaručí nielen jednoduchú manipuláciu, ale aj originálny a ohurujúci výsledok mramorového vzoru. Z jedného vrecka získate naraz lahodnú kombináciu svetlej škoricovej polevy a tmavej kakaovej polevy, ktorá podmaní všetky vaše zmysly.

Poleva je vo výsledku krásne hladká a lesklá, ideálna na všetky typy zákuskov, tort, báboviek, drobného pečiva či iných múčnikov. Ďalšou jej výhodou je jednoduchá a rýchla príprava, ktorú hravo zvládne každý člen rodiny. Vrecúško s polevou stačí ponoriť na 10 minút do horúcej vody a nechať rozohriať. Tým, že ide o dvojkomorovú polevu, doba rozpustenia je o pár minút dlhšia, než pri iných polevách Dr. Oetker. Následne odstrihnete roh vrecúška a polevu môžete okamžite použiť. Pozor, pre zachovanie duo efektu nerozotierajte polevu nožom. Neváhajte a ohúrte svojich najbližších na rodinnej oslave či pri sviatočnom stole s dobrotami v netradičnom, originálnom prevedení. Každé pečenie s použitím Polevy Duo Dr. Oetker sa stane cukrárskym i gurmánskym zážitkom. Vyskúšajte! 

Foto: Dr.Oetker 


reklama


reklama

Kamila, St, 24. 11. 2021 - 20:00

Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej jesenne súťaže a podelili sa o svoje recepty.

Tu sú vyžrebované výherkyne:

1. - 5 miesto: toriya, bezana, katarinalucanova, Mariolka, cookerka - ktoré obdržia balíčky produktov Dr. Oetker

6. - 10 miesto: Andianka Cakes, recepty od Terezky, zlasticova, ANGINA, sedita321321 - ktoré obdržia časopisy Torty od mamy.

Výherkyniam srdečne blahoželáme, pošlite nám, prosím, cez Kontakt svoju adresu a telefónne číslo, aby sme vám mohli doručiť ceny. Ďakujeme.

toriya, Št, 25. 11. 2021 - 19:18

Velmi pekne dakujem ze ste ma zaradili medzi vyherkyne,velmi si to vazim a gratulujem vsetkym dievcatamSrdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama