reklama

Vianoce už klopú na dvere a s nimi aj časopis Torty od mamy

Pridal/a Tortyodmamy.sk dňa 18. 11. 2021 - 11:30
Vianoce už klopú na dvere a s nimi aj časopis Torty od mamy

Tortyodmamy.sk


reklama

A už je to tu. Obdobie, na ktoré sme sa počas roka tešili azda najviac. Vianoce sú už za rohom a my sme si pre vás pripravili obrovské množstvo receptov, tipov a rád práve na vianočné a sviatočné pečenie.

Titulka vianočné číslo časopisu Torty od mamy 21

V najnovšom, ale zároveň aj poslednom vydaní časopisu Torty od mamy v tomto roku, nájdete recepty na šťavnaté čokoládové či likérové torty, ale i vianočné koláčiky a zákusky. Lucia Ternóczka si pre vás pripravila nevšednú tradičnú anglickú vianočnú tortu, v našich končinách nie priveľmi tradičné spojenie chutí sušeného ovocia a alkoholu, či tortu v tvare perníkového snehuliaka s chuťami škorice, čokolády a zázvoru.

Keď prelistujete o pár strán ďalej natrafíte už tradične na modelovací postup od Martiny Ďurčekovej, ktorá si pre vás tiež pripravila snehuliaka, ale tentoraz ho spolu s ňou vymodelujete z modelovacej hmoty.

Medovníky, perníky a zas samé medovníčky. Či už to voláme perník alebo medovník. Nejeden čitateľ teraz zbystrí pozornosť, pretože práve tie patria k pravým  slovenským Vianociam. Tento rok sme vám chceli dať na výber a preto nájdete v časopise ukrytých hneď niekoľko receptov od rôznych autoriek, ktoré vás určite inšpirujú aj na ich zdobenie.

Viete, ako pracovať s krémom či maľovať na fondán? Ak ste sa tak ďaleko ešte nedostali a zatiaľ ste pracovali s trochu jednoduchšími technikami, tak Petra Paulová a Evka Kuzmová vám ukážu ako na to.

A samozrejme nesmiem zabudnúť ani na drobné pečivo od Moniky Hodanovej, či ďalšie zaujímavé chute spojenia arašidov a karamelu alebo pre milovníkov kokosu – kokosový cheesecake. Tak dosť bolo rečí a teraz sa už pustite s nami do pečenia.

A nezabudnite, že náš sladký časopis si viete zakúpiť v obchodnom reťazci Tesco či Kaufland, ale aj na poštách či v novinových stánkoch od utorka 30.11.2021.

Veronika Šulík, šéfredaktorka


reklama

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama