reklama

Vyhrajte ročné predplatné časopisu Torty od mamy


reklama

Podeľte sa o recept s fotografiou so svojim upečeným koláčikom, zákuskom, tortičkou,  pridajte ho medzi recepty na Tortyodmamy.sk a budete zaradení do súťaže o predplatné časopisu Torty od mamy na rok 2020 a štyri čísla z ročníka 2019.

Časopisy Torty od mamy

Pridajte do 1. mája 2020  na Tortyodmamy.sk aspoň jeden recept  s fotografiou a máte šancu na výhru. 

Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho o aký recept ide. Pri pridávaní receptu, ktorý chcete prihlásiť do súťaže, je potrebné udeliť súhlas so spracovaním osobných údajov. Organizátor súťaže doručí výhry len na územie Slovenskej republiky. Prečítajte si podrobné pravidlá súťaže.

Čo môžete vyhrať

1. - 10. miesto: Predplatné časopisu Torty od mamy na rok 2020 (4 výtlačky)  a štyri čísla z ročníka 2019

Titulky časopisu Torty od mamy

Ako vyberieme výhercov

Piatich výhercov určí redakcia, na základe kvality receptov, fotografií, počtu pridaných receptov.
Piatich výhercov vyžrebujeme. 

Zopár rád ako fotiť výsledok vášho kulinárskeho umenia nájdete v článku Ako odfotiť jedlo.

Mená víťazov uverejníme najneskôr 5. mája 2020. Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Tortyodmamy.sk. Na základe výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu a telefónne číslo. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry. V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadne náhodne vyžrebovanému súťažiacemu. Prečítajte si Štatút súťaže.

Jarné pečenie plné farieb

Titulka jarné číslo časopisu Torty od mamy V jarnom  vydaní časopisu Torty od mamy nájdete množstvo originálnych aj tradičných receptov, podrobných foto postupov a inšpiratívnych nápadov na pestré a svieže jarné pečenie.

Upečte si spolu s nami ruskú medovú tortu, zákusky s ovocím, smotanové cheesecaky, linecké pečivo, mafiny s uškami, či ovocno - krémovú zajačiu tortu. Alebo sa spolu s nami môžete pustiť do modelovania luxusnej kabelky či malého psíka pre milovníka zvierat.

Okrem množstva receptov teda v najnovšom vydaní časopisu Torty od mamy nájdete rôzne tipy a triky ako na to, či množstvo fotopostupov na modelovanie tort, kvetov, postavičiek…

Časopis Torty od mamy si môžete zakúpiť v :


reklama


reklama

Kamila, Ut, 05. 05. 2020 - 13:05

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do jarnej súťaže o predplatné časopisu Torty od mamy a podelili sa o svoj recept. Úsmev Ďakujeme, že ste sa stali súčasťou našej stránky o pečení a rozšírili našu zbierku receptov. 

Tu sú výherkyne súťaže:

Martuška123, Oľga Birošová, Ako cukor sladká, Tinky Cake, LiViera, Vikulda, Alexandra Masarová, zana, Anas, Vlasta Dorisa

Srdečne blahoželámeKvietok, pošlite nám, prosím, cez Kontakt svoju adresu, aby sme vám mohli doručiť časopisy z roku 2019 a prvé tohtoročné číslo časopisu Torty od mamy a neskôr nové vydania. Ďakujeme.

Pre tie, čo nevyhrali, alebo sa nezapojili do súťaže, nezúfajte Mrkám

Časopis Torty od mamy si môžete zakúpiť v :

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama