Spagi , treba pridať trochu beloby od wilton ,, potom to pôjde zafarbiť aj na jemný odtieň
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spagi , treba pridať trochu beloby od wilton ,, potom to pôjde zafarbiť aj na jemný odtieň
Dobry den...vsetky kremy, ktore obsahuju maslo su zltkave, pretoze maslo proste biele nie je a je problem ho pekne zafarbit...namiesto bledo modrej je bledo zelena, ked pridam ruzovu, tak je do fialkovo...vela zienok pise, ze treba nechat maslo velmi dlho slahat a zbelie..bohuzial mne sa toto nikdy nepodarilo...tiez pouzivam vela belobu, ale podla mna ten krem uz nie je taky ako by mal byt a ja napriklad by som to nikdy nejedla...samozrejme slahacka alebo mascarpone krem je biely, ale je problem potom z fondanovymi ozdobami..robila som kolegyni totu pre vnucku jednorozca, naozaj sa dal mascarpone krem krasne zafrabit, nadherne farby, ale oci sa mi stale smykali dolu a pomaly sa roztapali...tak sme sa aj zasmiali...takze ja hovorim, ze radsej maslovy krem ako vela umelych prisad....ale jasne, je to na zakaznikovi...
Ahojte. Poprosim recept (radu) na biely krem, ktory mozem farbit a kombinovat s fondanovymi dekoraciami.
Swiss merinque je maslovej farby a nemozem ho zafarbit na jemny odtien ruzovej, modrej, fialkovej a podobne.
Dakujem