reklama

Stretnutie v októbri v Tatranských Zruboch

Kamila , 04. 07. 2019 - 11:21

reklama

Jeseň vo Vysokých Tatrách

Srdečne vás pozývame na spoločné jesenné stretnutie naničmám, artmám, cukrárok aj medovnikárok 18.- 20. októbra 2019 v Tatranských Zruboch v hoteli Granit. 

Tradične si ideme oddýchnúť v príjemnej spoločnosti. V hoteli si viete doobjednať relaxačné procedúry. Možno bude menšie tvorenie a ak bude vhodné počasie, odporúčam výlety do Vysokých Tatier   

Môžete si vyšľapať na Sliezsky dom (nie až tak náročná ako dosť dlhá túra, ale hore je nádherne). Prípadne sa električkou, zastávka je rovno pred hotelom, odviezť na Štrbské pleso, alebo zastávku Popradské pleso a odtiaľ menšou túrou na samotné pleso. Z hotela je príjemná prechádzka do Starého Smokovca, dá sa aj električkou a odtiaľ zubačkou na Hrebienok. ... To všetko by malo byť dostupné aj v jeseni, bez veľkých nárokov na kondičku, až na ten Sliezsky dom. 

Cena víkendového pobytu s plnou penziou je 76 €, Cena pre dieťa 3 - 8  rokov 40 € 
8 - 15 rokov je 57 € . Ubytovanie v hoteli Granit  je možné v dvojposteľových , prípadne trojposteľových izbách s možnosťou prístelky.

Strava: Raňajky a večere sú podávané formou švédskych stolov. Obedy budu jednotné, podľa výberu. V prípade bezlepkovej diéty, nahláste ju, prosím, pri rezervovaní pobytu.  Obedový balíček,  v prípade sobotňajšieho výletu, skoršieho odchodu v nedeľu, je potrebné nahlásiť pri príchode. 

Relax: Na mieste si môžete objednať saunu, masáž, vírivku ... , viac nájdete v ponuke welness, procedúry nie sú v cene pobytu.

Prihlásenie a rezervácia ubytovania:

Na stretnutie sa prihlasujte na maili: recepcia.tz@granithotels.sk, najneskôr do konca augusta 2019.  Nezabudnite uviesť , že ide o stretnutie žien, a uveďte prosím celé mená všetkých prihlásených osôb. V prípade detí vek.  Prípadne s kým chcete byť na izbe, keď sa nebudete prihlasovať spolu,

Aby bolo vaše prihlásenie na stretnutie platné je potrebné uhradiť zálohu 50% z ceny pobytu. Každá účastníčka po zaslaní rezervácie dostane mail s potvrdením rezervácie spolu s údajmi k platbe zálohy,  číslo účtu a výšku zálohovej platby. Pri platbe nezabudnite do poznámky uviesť vaše meno, aby bolo možne vašu zálohu spárovať.

Na sobotnú párty vybavujeme dídžeja, dám vedieť včas v akej cene, sa na neho vyzbierame.   Tému masiek a viac detialov ohľadne tvorenia dáme včas vedieť.

Teším sa na vás.


reklama


reklama

alioska, Po, 22. 07. 2019 - 11:30

neviem čo urobím,aby sa mi zadarilo odíst z domu...MrkámMrkámPohoda

aramana, Ut, 27. 08. 2019 - 14:27

Nezabudnite sa prihlásiť do konca augustaSlnkoSlnkoSlnkoSlnkona koho sa môžem tešiť?SrdceSrdceSrdce

Kamila, Po, 09. 09. 2019 - 14:19

Dievčatá, ktoré idete na stretnutie do Tatranských Zrubov... Yvka sa ponúkla, žeby v prípade záujmu, spravila mini kurz zdobenia medovníčkov. Zatiaľ predpokladaný čas sobota doobeda, kvôli svetlu. Prosím dajte vedieť či máte záujem. Tu do komentára.

Zároveň Pegybabi ponúka Kurz Tvorenia , viac info v príspevku. 

viera, St, 16. 10. 2019 - 14:54
Kami, bude teda kurzik zdobenia medovnikov? Potom som nenasla infosky, len ci je zaujem.
Kamila, Ut, 08. 10. 2019 - 10:23

Dievčatá, uvoľnilo sa jedno miesto na stretnutí v Tatranských Zruboch. Jedna deva, nemôže ísť, ťakže by to bolo namiesto nej. V prípade záujmu píšte do komentára, alebo na mail cez kontaktný formulár.

Kamila, Ut, 15. 10. 2019 - 23:22

Dievčatá, skúsim zhrnúť základné informácie k stretnutiu. Budem priebežne dopĺňať ...

Ubytovať sa v hoteli Granit môžete od cca 14,00 hod. , neviem možno trošku skôr ak budu pripravené izby , dá sa počkať vo vestibule ... Prosím hneď pri ubytovaní nahláste ak máte záujem o relaxačno - rehabilitačné procedúryCenník procedúr nájdete dole na stránke. Rovnako je dôležité nahlásiť, ak máte záujem o obedové balíčky, či už v sobotu, ak pôjdete na túru, výlet, prípadne na nedeľu, ak by ste cestovali skôr.

V piatok nemáme žiaden program. Môžete sa prejsť do Starého Smokovca, je to príjemná prechádzka, do centra možno 15 -20 minút. 

V hoteli by sme mali mať k dispozícii menšiu konferenčnú miestnosť, kde sa bude tvoriť, v dvoch mini kurzoch v sobotu, alebo si môžete doniesť vlastné tvorenie ... V týchto priestoroch sa však môžeme stretávať navzájom, priebežne. Napríklad aj v piatok večer .... , môžete si doneisť mini občerstvenie. Hotel je veľký, aby sme sa navzájom nestratili ... 

Stava začína v piatok večerou výberom zo švédskych stolov, viac sa dozviete na recepcii. Obed v piatok v hoteli, môže byť problémom, Smokovec by to mohol istiť. Úsmev

Sobota: zatial máme naplánované pekné počasie. Tu sú tipy na výlety, túry, podľa náročnosti

  • Prechádzka so Starého Smokovca, odtiaľ sa môžete vyviezť zubačkou na Hrebienok, asi skôr zrána, neskôr tam budú asi masy turistov. Odtiaľ môžete isť na celkom pohodovú túru na Zamkovského chatu.
  • Môžete sa odviezť tatranskou električkou na Štrbské pleso a prejsť sa po okolí, obísť pleso," prípadne vybehnúť " na Vodpád skok
  • Alebo sa vyviezť električkou na zastávku Popradské pleso a odtiaľ sa prejsť, cca hodinka mierneho stúpania, na Popradské pleso, po asfaltke, výhľady určite stoja za to.
  • A ak by ste boli veľmi premotivované ako ja, môžete sa vydať na stredne náročnú túru na Sliezsky dom, Velické pleso. Vedú tam dve trasy, ono aj viac ..., jedna zo Zrubov po žltej značke, len je vraj náročnejšia, druhá zo susednej Polianky, kde sa dá odviesť električkou abo ísť 1 km pešo. Obe v trvaní cca 2 hodiny, do 7 km, prevýšenie v hornej časti bude asi väčšie, ale atmosféra tam hore je úžasná. Od Polianky ide súbežne s turistickým chodníkom aj asfaltová cesta, môžete si ju vybrať cestou dole, hore ..., trošku dlhšia, viac rozložené stúpanie, klesanie ...

Alebo môžete tvoriť s Gitkou, ak nie je obsadený kurz, treba overit, s Klaudiou pliesť srdcia z papletu, kurz je v cene ruličiek.

V Sobotu večer o cca 19,30 začína večerná párty s tombolou a karnevalom. Budeme sa skladať na hudbu cca 5 eur. Do Tomboly prosím prineste niečo malé, milé, čomu by ste sa aj vy potešili, ak by ste to dostali. Ku karnevalu čítajte viac v príspevku od Adus.

V nedeľu máme ešte raňajky a obed a voľné debatné krúžky ...

Skúsim upresniť ešte ako je to s prepravou tatranskou električkou. Podľa dlžky trasy, je uvedená na vyobrazených trasách, sa vyskladávajú lístky podľa kilometrov, prípadne sa dajú zakúpiť pomocou sms. Lístky sa dajú kúpiť asi na železničnej stanici v Poprade, v Starom Smokovci, a na Štrbskom Plese?. Skúsim zistiť či aj v hoteli. Napríklad si kúpite 4 - 50 centové lístky, ktorými zaplatíte napr. trasu na Štrbské pleso ... Ceny jednorázových lístkov Nezabudnite označiť ...

Počasie máme mať príjemné, polooblačno,ale určite bude chladnejšie ako v nižších končinách

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama