Swiss meringue alebo https://www.facebook.com/tortyodlorny/photos/a.204260199621538.49311.203641729683385/1375378395843040/?type=3 , keď bude torta dobre vystužená oba vydržia v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Swiss meringue alebo https://www.facebook.com/tortyodlorny/photos/a.204260199621538.49311.203641729683385/1375378395843040/?type=3 , keď bude torta dobre vystužená oba vydržia v pohode.
Veľmi pekne ďakujem Mariolka
Ahojte dievčatá, viem, že tato téma sa tu rozobrá už dávno, lebo som našla viacero diskusií ,ale aj tak vás chcem poprosiť o radu, lebo stále sa zdokonaľujeme a naberáme skúsenosti . Veľmi prosím o radu ako urobiť odolný krém na poschodovú svadobnú tortu, ktorý bude namiesto poťahu. Má byť buď uhladený ,alebo s vrúbkami. Mám hlavu v smútku ,zatiaľ som robila iba maslo s cukrom do biela, ale praskal mi pri hýbaní torty. Neviem čo robím zle . Swiss meringue som robila iba raz podľa Lorny ,vydaril sa, len neviem či ho môžem použiť na poschodovú tortu, či to vydrží...moc ďakujem za akúkoľvek radu.