reklama

Torta bez poťahu, obtretá krémom


reklama

Ahojte dievčatá, viem, že tato téma sa tu rozobrá už dávno, lebo som našla viacero diskusií ,ale aj tak vás chcem poprosiť o radu, lebo stále sa zdokonaľujeme a naberáme skúsenosti Úsmev. Veľmi prosím o radu ako urobiť odolný krém na poschodovú svadobnú tortu, ktorý bude namiesto poťahu. Má byť buď uhladený ,alebo s vrúbkami. Mám hlavu v smútku ,zatiaľ som robila iba maslo s cukrom do biela, ale praskal mi pri hýbaní torty. Neviem čo robím zle Smútok. Swiss meringue som robila iba raz podľa Lorny ,vydaril sa, len neviem či ho môžem použiť na poschodovú tortu, či to vydrží...moc ďakujem za akúkoľvek radu. BozkávamBozkávamBozkávam 


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama