reklama

Pečenie s časopisom Torty od mamy je zábava

Pridal/a Kamila dňa 20. 11. 2018 - 18:10

reklama

Titulka časopisu Torty od mamy 4/2018 Nezabúdajte, pečenie je zábava!

V novom čísle časopisu Torty od mamy vám ponúkame rady a tipy na prípravu vianočného pečiva. Neváhajte a napečte si ich s nami do zásoby. Nájdete v ňom recepty na najlepšie torty s medom, orechmi, karamelom, čokoládou ale aj s ovocím. Sladké delikatesy a kombinácie chutí. Mäkučká, sladká a šťavnatá je naša ponuka dezertov -  francúzske profiteroles, kakaové kocky, malinové minidezerty a marhuľové semifredá.

Medovníky, ktoré rozvoňajú domov. Medovníky zdobené 3D kvetmi či s nádychom Vianoc.

Svetom vegánskeho pečenia vás prevedie a zaujímavý recept predstaví Petra Stahlová.

Objavte s nami maslový karamel, bezlepkový orieškový korpus, malinový krém, karamelizované hrušky, mandľový korpus, pálenú hmotu a mnoho ďalšieho. Nepečené a lahodné dobroty: kavové štafetky, kokosové guľôčky, osie hniezda, nugátové štvorce či karamelové burizonky.

z časopisu Torty od mamy 4 2018

Spoločne si pripravíme snehové vločky s isomaltu, čokoládové gule, anjela, modelované šišky, ornamenty s nádychom módy a volánikové ruže.

Tešte sa na sladké sviatky a nezabúdajte, pečenie je zábava! Sme tu pre Vás.  Zimné číslo časopisu Torty od mamy nájdete už od stredy  21. novembra 2018.

Časopis Torty od mamy si môžete kúpiť v obchodíkoch s cukrárskymi pomôckami, v predajniach Kaufland, Tesco v novinových stánkoch, na pobočkách Slovenskej pošty, v e-shope Petit Press alebo si ho predplaťte

Lucia Kocurová, šéfredaktorka časopisu Torty od mamy


reklama

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama