reklama

parížska šľahačka z rastlinnej sšahačky

nana5 , 12. 10. 2018 - 13:24

reklama

Ahojte všetci , idem si k Vám po radu. Robievam parížsku šľahačku z 5 l rastlinnej šľahačky a k tomu roztopím 200g čokolády 52%. Spolu to zmiešam -je to dobré  , ale zdá sa mi že na druhý deň tá plka je akoby trúsivá ( suchšia ).Čo by sa stalo ak by som prevarila živočíšnu šľahačku s cukrom a kakaom. Nechám vychladiť do druhého dňa , vyšľahám a spojím so spomínanou rastlinnou parížskou šľahačkou ? Nezrazí sa mi , ak zmiešam žívočíšnu a rastlinnú šľahačku ? Ďakujem za každý názor 


reklama


reklama

na 5L dať 200 g čokolády je veľmi málo

ak zmiešaš rastlinnú a živočíšnu nič sa nestane

 

nana5, Po, 15. 10. 2018 - 10:06

Ano , pri písaní som spravila preklep. Na 0,5 l dávam tých 200g čoko . Ale hlavne sa mi jednalo o reakciu rastlinnej a živočíšnej šľahačky. Ďakujem 

Váľam sa od smiechu po podlahe tak je to potom ok, no pozor pri sladení lebo rastlinná šlahačka je už sladká

 

Gitula, Št, 18. 10. 2018 - 21:03

Rastlinnú 0,5 l. a 200 gr.čokolády treba prevariť a potom dobre vychladiť a vyšľahať a bude krásna jemná a tuhá. Ja robím večer a druhý deň šľahám a určite ti to podarí.Úsmev

Gitula, Št, 18. 10. 2018 - 21:06

Rastlinnú 0,5 l. a 200 gr.čokolády treba prevariť a potom dobre vychladiť a vyšľahať a bude krásna jemná a tuhá. Ja robím večer a druhý deň šľahám a určite ti to podarí.Úsmev

A keď chceš trošku sladšiu tak hneď do šľahačky daj trošku pr.cukru, nech sa ti daríTorta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama