reklama

Lentilkový vodopád


reklama

Ahojte baby :) prosím vás, potrebujem pomôcť. Chcela by som urobiť tortu s lentilkovym vodopadom. Ale vôbec netuším, ako na to. na čo prilepiť tie lentilky (alebo skôr cukríky m&m), aby ako keby padali zo sáčku na tortu.. Použiť na to nejakú fit tyčinku, alebo... absolútne netuším a budem rada, ak mi tu budete vedieť poradiť. Ďakujem veľmi krásne :)

Obrázok je stiahnutý z webu, tak dúfam, že tým neporušujem žiadne autorské práva ;)


reklama


reklama

Lilka48, Pi, 05. 10. 2018 - 17:07

ahojky, každou lentilku jsem lehce namočila do roztopené čokolády a lepila odspodu nahoru, vždy chvilinku počkat, je to náročné na čas a trpělivost,ale stojí to za to, nejde tu vložit foto,jinak bych vložila jak dort vypadalSlnko

Ja som robila takúto synovi https://tortyodmamy.sme.sk/cokoladove-torty/jednoducho-cokoladova-0 

/ak teda myslíš takéto niečo/. Bola to rýchlovka, tak som nemala čas sa s tým piplať. Kúpila som v obchode čokoládovú tyčinku /kokosový kmeň alebo Twix a pod./, prepichla špajdľou, obtrela tyčinku čokoládou, ponalepovala lentilky, nechala zatuhnúť, pár ich pomocou čokolády ponalepovala ešte v jednej vrstve a znovu nechala zatuhnúť. Potom som špajdľu zapichla do torty, zamaskovala lentilkami, ktoré som znovu lepila pomocou čokolády a navrch nastokla prázdny obal z cukríkov /výšku si zvolíš sama/.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama