reklama

Stretneme sa v októbri v Starej Lesnej

Kamila , 18. 07. 2018 - 16:53

reklama

Srdečne vás pozývame na spoločné jesenné stretnutie naničmám, artmám, cukrárok aj medovnikárok 5.- 7. októbra 2018 v Starej Lesnej  v penzióne Lomnicky. 

Program: Okrem stretnutia spriaznených duší, a zaslúženého oddychu bude priestor aj na tvorenie (jeden minikurz zastrešuje pegybabi , môžete sa pridať s ľubovoľným námetom aj vy ) a výlety do Vysokých Tatier (tipy na menšie či väčšie prechádzky, túry poradí majas)  . Od Tatranskej železnice, s ktorou sú dostupné Starý Smokovec (Hrebienok), Štrbské Pleso ... nás delí cca 25 minútová prechádzka, Do Tatranskej Lomnice k lanovke na Skalnaté pleso je to cca hodinka pešo.

Cena: Víkendový pobyt s plnou penziou 65€/ak je osoba ubytovaná na pevnom lôžku. V prípade dospelej osoby na  prístelke, je cena 61,40€. Cena dieťaťa do 14,99 rokov na pevnom lôžku 44,80€/osoba, na prístelke 41,20€/osoba. 

Ubytovanie v Penzióne Lomnicky je možné v dvojposteľových , trojposteľových izbách, dvojposteľových izbách s prístelkami, rodinných štvorposteľových izbách, apartmánoch ... Väčšie skupinky hláste sa čím skôr.

Strava: Raňajky sú podávané formou švédskych stolov. Večera je dvojchodová a je možnosť výberu z troch menu. Obedy budu jednotné. V prípade bezlepkovej diéty, nahláste ju, prosím, pri rezervovaní pobytu.

 V prípade zájmu o obedový balíček na sobotu, ak plánujete väčší výlet, prípadne skoršieho odchodu v nedeľu, nahláste, prosím, balíček pri rezervácii ubytovania, prípadne najneskôr týždeň pre stretnutím. Cena balíčka je 2,50€/dospelá osoba, 2€/dieťa, namiesto obeda v hodnote 5 eur. Táto cena bude zohľadnená v cene pobytu, samozrejme ak nahlásite záujem o balíček včas.

Relax: V penzióne je k dispozícii fínska a parná sauna s vírivkou, vstup pre 1-5 osôb v cene 20€/hod., 6-10 osôb 40€/hod. Prípadne môžete využiť služby susedných hotelov: S ubytovacím poukazom môžete navštíviť wellness hotela KONTAKT (so zľavou 20%),  alebo  HORIZONT A HILLS (so zľavou 30% ). Je však potrebné si tam urobiť rezerváciu vopred kvôli kapacite.  Prípadne sa môžete vybrať do Aqacity Poprad (ideálne autom, cca 13 km), penzión má k dispozícii 20% zľavové karty. 

Prihlásenie a rezervácia ubytovania:

Na stretnutie sa prihlasujte na maili info@penzionlomnicky.sk, najneskôr do konca augusta 2018. (Rezervácia bude možná aj neskôr, ale s obmedzenou možnosťou výberu ubytovania) Nezabudnite uviesť , že ide o stretnutie žien, celé mená všetkých prihlásených osôb. V prípade detí vek.  Ak idete väčšia skupinka spriaznených duší, prihlasujte sa čím skôr, v penzione sú k dispozícii apartmány, rodinné izby, pre väčšie partie, len je potrebné si ich rezervovať čím skôr, ak chcete byť ubytované spolu.

Aby bolo vaše prihlásenie na stretnutie platné je potrebné uhradiť zálohu 30% z ceny pobytu. Každá účastníčka po zaslaní rezervácie dostane tzv. potvrdenie rezervácie spolu s údajmi k platbe zálohy, kde je výška zálohy, variabilný symbol a všetky ostatné informácie.

Na sobotnú párty vybavujeme cigánsku kapelu, dám vedieť včas v akej cene, sa na ňu vyzbierame.   Verím, že to bude stáť zato, aspoň o tom nasvedčujú naše doterajšie skúsenosti. Tému masiek a viac detialov ohľadne tvorenia dáme včas vedieť.

Teším sa na vás.


reklama


reklama

jarka46, Ut, 24. 07. 2018 - 11:03

kto chce môžem ho zabrať autom smer Sereď - BB- LM- Tatry

 

alioska, Ut, 31. 07. 2018 - 12:37

....a možno že aj ja.....BozkávamPohoda...ešte dohodnem s Majenkou....s nou totiž každá cesta je jedno velké dobrodružstvo...

alioska, Ut, 31. 07. 2018 - 12:36

Aj sa bojím napísat,že sa teším...to len preto,aby mi to vyšlo a postískala som konečne všetky baby čo tam budúSrdceObjímamObjímamObjímam Aj babi je už pripravená na to,že budem preč..Takže baby! Pripomenieme si staré,zlaté,časy...čo poviete???

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama