reklama

Krém na zdobenie torty


reklama

Ahojte, 

chcela by som ozdobiť tortu krémom, len by som potrebovala poradiť, aký čokoládový alebo aj "biely" krém použiť, aby sa neroztekal na torte. Tortu by som chcela dookola ozdobiť krémom - ako je to na obrázku. Keďže nie som cukrárka, neviem presne. 

Ďakujem za radu.


reklama


reklama

Vložila som sem aj obrázok ako by mal krém vyzerať, no nezobrazil sa mi :-( a už mi sem nejde vložiť.

Ďakujem Ti. 

A myslíš, že by si mi mohla napísať aj recept? Čítala som tu na fóre o falošnom parížskom kréme, ale sú trošku rôzne názory, aj na množstvo prísad aj na postup. Ďakujem 

Osvedceny a vyborny: 250ml slahackovej smotany,1 vajce 300g krystaloveho cukru privedieme do bodu varu,odstavime a primiesama 10 dg kakaa a 10 dg rostopeneho stuzeneho tuku. Zmiesame,aby sa to spojilo.Nechame vychladnut a odstat.Ja robim tak,ze vecer si to urobim a rano vslaham 500g masla.

Dakujem velmi pekne :-) Dcera bude mat meniny, tak jej spravim taku mensiu torticku a vyskusam ozdobit tymto kremom. Este raz vdaka. 

 

Krém bol super, podaril sa a tuhý bol dosť :-) Tortička sa podarila a chutila. 

Chcela som to nakombinovať s bielym krémom, aby to nebolo celé tmavé, no našla som nejaké 2 krémy na internete a ani jeden sa nepodaril, nebol dosť tuhy :-( Nemáš prosím aj nejaký dobrý recept na tuhý biely krém? Ďakujem. 

Krem z bielej cokolady.500ml  mlieka  uvarime s 2 vanilkovymi cukrami a 2 smotanovymi pudingami Do horuceho vmiesame 20 dg bielej cokolady . Nechame vychladnut.Vyslahame si 500g masla s 200g praskoveho cukru a postupne pridame vychladnuty puding.Dobre vyslahame.

 

Ahoj, krém z bielej čokolády som robila tak cca dva týždne dozadu a bol úplne super :-) ešte raz ďakujem :-)

Ahoj chcela by dom sa ťa opýtať či sa dá ten puding nahradiť aj niečim iným ? Napríklad hladkou múkou ?
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama