reklama

Súťaž: Vyhrajte balíčky produktov, ktoré ocení každá cukrárka


reklama

Podeľte sa o svoj recept s fotografiou a vyhrajte! Pridajte recept so svojim pečeným či nepečeným koláčikom, zákuskom, tortičkou medzi recepty a budete zaradení do súťaže v ktorej na vás čaká 10 sladkých cien.

torta

Stačí ak od 16. 3.  do 3.4. 2018 pridáte na Tortyodmamy.sk aspoň jeden ľubovoľný recept  s fotografiou a máte šancu na výhru. Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho o aký recept pôjde. 

Čo môžete vyhrať

1. -10. miesto - balíček produktov Dr. Oetker v hodnote 15€

Do žrebovania bude zaradený každý recept, jeden účastník súťaže môže získať len jednu cenu. 

Ako vyberieme výhercov

Piatich výhercov určí redakcia, na základe kvality receptov, fotografií, počtu pridaných receptov. Piati budú vybraní žrebovaním.

Mená víťazov uverejníme najneskôr 6.04.2018. Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Tortyodmamy.sk. Na základne výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu a telefónne číslo. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry. 

Prečítajte si podrobné pravidlá súťaže

Ligotavý zlatý a strieborný poklad

Pečenie koláčikov sa v súčasnosti stáva čoraz viac i módnou záležitosťou. Okrem toho, aby koláče skvele chutili chceme, aby aj krásne vyzerali. Punc dokonalosti a nádych elegancie vašim koláčikom a tortám dodajú gélové tubičky na zdobenie od Dr. Oetker.

Tubička gélová strieborná Dr. Oetker a Tubička gélová zlatá Dr. Oetker sú novinkami v jedinečných farbách zlatej a striebornej, ktoré sú praktickou pomôckou na zdobenie tort a zákuskov. Tubičky sa výborne držia v ruke, majú tenké zakončenie, a preto sa s nimi ľahko zdobí, píše i kreslí. Navyše sa neroztekajú a prácu s nimi ľahko zvládnu aj deti, ktoré budú nadšené.

Ľahké a lahodné smotanové náplne

Lahodné náplne s kúskami ovocia a plné ovocnej chuti -  Jahodová smotanová náplň Dr. Oetker a Malinová smotanová náplň Dr. Oetker majú všestranné využitie v kuchyni každej gazdinky. Krásne držia tvar, takže nimi ľahko dozdobíte svieže torty, cupcakes či zákusky. Výborne sa hodia aj na sladké jedlá ako palacinky a lievance, či ako ľahký dezert s čerstvým ovocím.


reklama


reklama

Kamila, St, 04. 04. 2018 - 20:07

Ďakujeme všetkých, ktorí sa zapojili do súťaže a podelili sa s  nami o svoje recepty. Tu sú výhercovia produktových balíčkov Dr.Oetker:

Výber redakcie: vikulda, melisa, Lorna, evkala a Majka Brnáková a vyžrebovaní výhercovia: Barbora_5, tatjana 1, Paulka,  maja7779 a babina555. Srdečne blahoželáme. Prosím, pošlite nám, cez Kontakt svoje adresy a tel. číslo (v prípade doručenia kurierom), aby sme vám mohli dať poslať ceny. Ďakujem. 

melisa, Št, 05. 04. 2018 - 11:51

Veľmi pekne ďakujem za výhru, super a blahoželám aj ostatným výherkyniam.Slnko

Tiež by som sa chcela veľmi pekne poďakovať a blahoželám všetkým výherkyňámTlieskam

Ďakujem Vám za vyžrebovanie a srdečne blahoželám aj ostatným dievčatám!

evkala, Št, 26. 04. 2018 - 19:39

Ďakujem krásne za darček, veľmi potešil. Tiež blahoželám aj ostatným výherkyniam TlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama