Ahoj,to si mala krém ? Ganache je 1:2 šľaháčka:+ čokoláda a predtým treba dať vychladiť tortu a ganache nesmie byť horúci.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,to si mala krém ? Ganache je 1:2 šľaháčka:+ čokoláda a predtým treba dať vychladiť tortu a ganache nesmie byť horúci.
ale 500 ml na 200 gr čokolády je veľa ,to nevadí že si mala 40% a vlážnú a aby si to mohla obtrieť.1:2 musíš dať
Tu je podrobný článok o ganache Krem, ktory si pouzila by som asi nechala vychladnuť, neviem či to mal byť krém, alebo ako poleva ..., záelží aj od postupu, horúcou šľahačkou zaliať čokoládu, dôkladen rozmiešať ať tak spojiť s nutelou? Neviem, nemáms kúsenosť, len typujem.
nutelu netreba dávať,len šľaháčka a čokoláda ,čokoládu nakrájáš na drobné ,zohreješ šľaháčku a zaleješ nakrájanú čokoládu dobre premiešáš aby to bolo hladké a obtrieš vychladenú tortu ozdobiš a spapaš
ale do ganache neide nestuhne,keby si dala to už je krém
do ganache ..nejde ziadna nutela ..podla akeho receptu si sla?najdi si recept na ganache..a tam nemas napisanu ziadnu nutelu..
ty si nerobila polevu ale plnku. Pomer co pises je recept na nutelovu plnku