reklama

biele ganache


reklama

Prosím o recept na biele ganache s ktorým má byť potretá celá torta. Chcela by som , aby to bola tuhá hmota.


Tu nájdete všetko o ganache: poleva, náplň, recept, postup, použitie



reklama


reklama

Dobry den...na bielu ganache pouzivam pomer 3 diely bielej cokolady na 1 diel 33% slahacky...cize napr. 300g bielej cokolady a 100 ml slahacky...suroviny si dam do sklenenej misky, dam do mikrovlnky, ale nie na plny vykon a asi 20 sekund necham zohrievat, vyberiem misu a pohrkam misou,aby sa smotana nalievala na cokoladu, takto to urobim 2-3krat a po vybrati z mikrovlnky necham chvilu postat a potom vymiesam do hladka. Pri izbovej teplote nechavam stuhnut a ked ma spravnu konzistenciu, natieram na vychladenu tortu...tak nech sa dari...Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama