reklama

Druhá adventná nedela..


reklama

   Už len dva týždne do Vianoc. Akurát som vypla rúru a dopiekla svoje škoricovo čokoládové depkáčiky.  Veru,byt je už prevoňaný Vianocami.  Včera som konečne dokončila výzdobu v byte.  Zistila som,že vianočných dekorácii mám toľko,že by som mohla vyzdobiť minimálne ešte tri byty.Mrkám  Každý rok ich odložím tak,že nič neviem nájsť ked treba,alebo nestíham a kupujem nové..Úsmev Ale mala som po dlhom čase taký kľud a pokoj...Srdce

  Je druhá adventná nedeľa. Zapálili ste si už sviečku? Je to svetlo,ktoré symbolizuje Vieru. Kresťania obracajú srdce k Bohu a k svojím blížnym. Prosia o odpustenie. Základom kresťanského života je viera v Boha,viera v lásku,viera v dobro.

  Čo znamená slovo Viera ? Je to presvedčenie o správnosti,pravdivosti,istote,jestvovaní niečoho. Pre mňa osobne viera znamená istú doveru. Doverovať niekomu znamená istú otvorenosť a takú spolupatričnosť...Mám to veľké šťastie v živote, že osud mi poslal do cesty strašne veľa dobrých ľudí,ktorým naozaj možem doverovat a verít...Sú mi všetkým..A ďakujem im z celého srdca za pomoc,za lásku,za to dobro,ktoré konajú a možno o tom ani nevedia.

  Rozvoňajme si teda domovy Vianocami.Nech to nie je len škorica,vanilka,čokoláda,klinčeky...Nech je to hlavne láska a tá viera v dobro.

  Krásnu, druhú adventnú nedeľu Vám prajem.

P.S.: Ešte musím napísať Ježiškovi..ÚsmevSrdce 


reklama


reklama

anasul, Ne, 10. 12. 2017 - 23:26

ďakujeme Alenka,aj Tebe krásny advend a krásne a pokojné vianoceBozkávam

veľmi pekne  si to napísala a tá viera je presne o tomSrdceSrdceSrdceSrdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama